Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Rivsalt - Spice Tasters Presentlåda

Art.no 19533

Oavsett om du letar present till en inredningsintresserad person eller tvättäkta matlagningsentusiast så passar Spice Tasters-presentlådan perfekt! Här har Rivsalt samlat ihop salt, kryddor och grymma tillbehör som både ser eleganta ut och bidrar till fantastiska smakupplevelser.

650:-

Tillfälligt slut

  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Rätt typ av salt och kryddor kan ju höja en alldaglig och snabbt ihopsvängd middag till något av en kulinarisk upplevelse, och kanske är det därför som just kryddor och salt gör sig extra bra som present? Men en lyxig presentlåda från Rivsalt skämmer du bort både matlagningsentusiasten och den inredningsintresserade som vill kunna sätta den där sista touchen på favoriträtten. I presentlådan finner du några av Rivsalts bästsäljare: smakrikt Himalaya-salt från Mellanöstern, aromatisk rivpeppar från Java, ekologisk chilimix och smarta saltkuber för pastavattnet. Det medföljer även ett snyggt bordsställ med integrerat rivjärn och två urgröpningar för olika kryddor.

Varumärket Rivsalt grundades år 2013 till följd av att Jens Sandringer fått en uppenbarelse på en restaurang i Kina. Jens fick med egna ögon se på när en kock använde ett rivjärn för att salta hans måltid, och då bestämde han sig för att erbjuda samma lyxiga upplevelse till oss svenskar. Rivsalt har idag ett brett sortiment av rivjärn, kryddor, saltstenar och tillbehör som inte bara får maten att smaka gott, utan som även kan förgylla din köksinredning med dess stilrena och eleganta design.

Fakta om Rivsalt - Spice Tasters Presentlåda

  • Unna dig själv eller din kompis riktig gourmetutrustning! Presentlådan innehåller salt, kryddor och eleganta tillbehör från Rivsalt
  • Lyxig presentask med salt och kryddor: smakrikt Himalaya-salt, aromatisk rivpeppar från Java, en ekologisk chilimix och smarta saltkuber för pastavattnet
  • Snyggt bordsställ med rivjärn medföljer
  • Mått på bordsstället: 21,5 x 2 cm
  • Mått på rivjärnet: 12 x 4 x 0,8 cm
  • Mått på förpackningen: 31,5 x 15,6 x 6,1 cm
  • Material: obehandlat ekträ (bordsställ), rostfritt stål (rivjärn)
  • Varumärke: Rivsalt Spice Tasters Gift Box 038
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn