Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Tweek Smoothie Chews

Art.no 19804

Efter en lång dag är det härligt att bädda ner sig framför teven med lite skumgodis. Tänk om godiset dessutom var nyttigt – vilken dröm! Tweek Smoothie Chews smakar gott av tutti frutti och har ett hälsosammare innehåll än traditionella alternativ.

29:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

En krämig smoothie, fast i godisform! Ja, ungefär så skulle vi beskriva Smoothie Chews från Tweek: ett smaskigt skumgodis med smaker av tropiska frukter, jordgubbar och smultron som definitivt för tankarna till en riktigt somrig smoothie – fast minus kladdigheten! Precis som allt godis från Tweek är Smoothie Chews naturligtvis rikt på fibrer samt tillverkat med helt naturliga färger och aromer.

Varumärket Tweek föddes ur ett intresse för balanserad kost och hälsosamma råvaror med spännande egenskaper. Efter en tids experimenterande styrdes innovationsskapandet allt mer mot sötsaker – drömmen om att kunna skapa delikat godis utan socker var helt enkelt för fascinerande att ignorera. Det här blev startskottet för Tweek som idag erbjuder ett brett sortiment av “sweets with benefits”. Tweek tillverkar helt enkelt mängder av olika godissorter som innehåller 45 % färre kalorier och 95 % mindre socker än traditionellt godis. Godiset är dessutom fritt från palmolja och konserveringsmedel!

Fakta om Tweek Smoothie Chews

  • Smoothie Chews är ett skumgodis med smak av tropiska frukter, jordgubbar och smultron som för tankarna till en riktigt krämig smoothie
  • Godis från svenska Tweek som tillverkar smakrikt godis med mindre socker än traditionellt godis. Allt godis från Tweek är fritt från palmolja och konserveringsmedel
  • Nettovikt: 70 gram
  • Kan innehålla spår av mjölk, se fullständig lista över ingredienser här
  • Mått på förpackning: 11,5 x 11 x 2 cm
  • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn