Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Tweek Fruity Fresh

Art.no 19797

Vad sägs om en riktigt fruktig och söt smakexplosion, utan att få besök av tandtrollen? Med Tweek Fruity Fresh får du njuta av nyttigare gelégodisar med härliga smaker av hallon, jordgubb, citrus och skogsbär.

29:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Nä, frukt är inte godis – hur gärna folk än försökt övertyga oss om det! Men frukt kan definitivt få ingå i godis, det sätter vi oss inte emot. Som i fruktiga smakexplosionen Fruity Fresh från Tweek, till exempel! Fruity Fresh är en blandning av gelégodisar som bäst kan beskrivas som en somrig smakbomb. Godisbitarna har fräscha och uppfriskande smaker av hallon, jordgubb, lime, mandarin, citron och skogsbär. Här snackar vi alltså om perfekta substitut till vanliga vingummin.

Det svenska varumärket Tweek har en slogan som klockrent beskriver hela deras marknadsidé – “sweets with benefits”. En riktigt smart person bestämde sig år 2015 för att börja tillverka smakrika godissorter, men också att ta ett stort kliv bort från de konstgjorda tillsatser och stora mängder socker som oftast förekommer vid godistillverkning. Allt godis från Tweek är med andra ord fritt från såväl konserveringsmedel som palmolja, och innehåller dessutom 95 % mindre socker och 45 % färre kalorier än traditionellt godis. Godisbitarna innehåller även fibrer samt naturliga färger och aromer.

Fakta om Tweek Fruity Fresh

  • Fruity Fresh kan du med gott samvete äta alla dagar i veckan – njut av fruktigt gelégodis med smak av hallon, jordgubb, mandarin och lime
  • Godis från svenska Tweek som tillverkar smakrikt godis med mindre socker än traditionellt godis. Allt godis från Tweek är fritt från palmolja och konserveringsmedel
  • Nettovikt: 80 gram
  • Kan innehålla spår av mjölk, se fullständig lista över ingredienser här
  • Mått på förpackning: 11,5 x 11 x 2 cm
  • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn