Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Tweek Corn Crunchers

Art.no 19803

Varumärket Tweek gör det igen – här har du ytterligare en godissort med god smak och 95 % mindre socker. Med Corn Crunchers får du njuta av riktigt krispiga majsbollar som doppats i Tweeks egentillverkade choklad.

29:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Brukar du plocka på dig XXXL-påsar av de där chokladdoppade majspuffarna varje gång du befinner dig i Tax Free-butiken på flygplatsen? Om du uppskattar smakkombinationen av krispiga majsbollar och sammetslen mjölkchoklad lär du definitivt inte bli besviken på Corn Crunchers från varumärket Tweek. Det är precis lika gott att tugga på dessa godbitar likt popcorn, som det är att långsamt låta dem smälta i munnen.

Corn Crunchers doppas i choklad av äkta kakaosmör, kakaomassa och ett laktosfritt mjölkpulver. Detta bidrar till en helt ljuvlig smak, samtidigt som godiset faktiskt är mycket nyttigare än de flesta andra alternativ på godismarknaden. Tweeks slogan är “sweets with benefits”, vilket innebär att de enbart tillverkar godis med betydligt färre kalorier än traditionellt godis. Allt godis från varumärket är dessutom helt fritt från palmolja och konserveringsmedel, och innehåller bara naturliga färger och aromer.

Fakta om Tweek Corn Crunchers

  • Dessa krispiga, chokladdoppade majsbollar har en gudomlig smak, men är trots det nyttigare än alternativen som finns på marknaden
  • Godis från svenska Tweek som tillverkar smakrikt godis med mindre socker än traditionellt godis. Allt godis från Tweek är fritt från palmolja och konserveringsmedel
  • Nettovikt: 60 gram
  • Innehåller laktosfritt helmjölkspulver, se fullständig lista över ingredienser här
  • Mått på förpackning: 11,5 x 11 x 2 cm
  • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn