Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Xocolatl Winterland Presentask

Art.no 19062

Skäm bort en chokladälskare lite extra i jul med lyxiga presentasken Winterland från danska Xocolatl! Asken innehåller bland annat chokladdoppade hasselnötter, mandlar i apelsinchoklad och marsipanbröd med konjak och mörk choklad.

549:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

För en chokladälskare är december kanske årets absoluta höjdpunkt då allt gott julgodis gör sin efterlängtade comeback. Chokladöverdragna mandlar, mörk choklad, marsipan… Du hör ju själv – det är den godaste tiden på året! Vill du överraska en chokladälskare lite extra passar presentasken Winterland från danska Xocolatl perfekt, här trängs lyxiga godsaker i juliga smaker!

Presentasken innehåller flera av säsongens absoluta favoriter från Xocolatl: mandlar doppade i mörk apelsinchoklad, marsipanbröd med konjak, mörk choklad, "snöbollar" av chokladdoppade och sockeröverdragna hasselnötter, mandlar som doppats i karamellchoklad, samt mintbitar. En hel rad godsaker som garanterat får chokladälskaren att känna att årets jul blir riktigt god!

Mitt i den lilla staden Christiansfeld i Danmark ligger Xocolatls fabrik där de sedan 2005 tillverkar praliner av högkvalitativ choklad. Deras passion ligger i att experimentera med färg, form och smak på sina handgjorda och -dekorerade praliner, utan att någonsin tumma på kvaliteten, så du kan avnjuta spännande smakkombinationer framtagna på ett hållbart sätt. De använder sig endast av naturliga färgämnen och all choklad måste uppnå hållbarhetsprinciperna för Cocoa Horizons, som verkar för att förbättra levnadsvillkoren och produktiviteten för kakaobönder på ett hållbart och innovativt sätt.

Fakta om Xocolatl Winterland Presentask

  • Skäm bort chokladälskaren med en lyxig presentask med några av säsongens favoriter från danska Xocolatl!
  • Juliga godsaker i vacker presentask
  • Asken innehåller följande sex produkter: mandlar doppade i mörk apelsinchoklad, marsipanbröd med konjak och mörk choklad, mörk chokladkaka, "snöbollar" av chokladdoppade och sockeröverdragna hasselnötter, mandlar som doppats i karamellchoklad, samt mintbitar
  • Nettovikt: 405 gram
  • Chokladen innehåller endast naturliga färgämnen och är helt fri från palmolja
  • Innehåller mjölk, soja, bivax, mandel och hasselnötter, se fullständig lista över ingredienser här
  • Mått på asken: 20 x 20 x 12,5 cm
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
  • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn