Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Xocolatl Heart Chokladask

Art.no 18715

Som det gamla talesättet lyder går ju vägen till hjärtat via magen. Är det då hjärtformad choklad från Xocolatl som inmundigas går vi nog raka vägen till hjärtat utan att ens passera gå. Snacka om att ha alla hjärtans dag-presenten som i en liten ask!

229:-

Tillfälligt slut

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Amors pilar skjuter hejvilt och man kan nästan se hjärtan cirkulera kring folks huvuden när alla hjärtans dag närmar sig. Det självklara receptet på en lyckad alla hjärtans dag-present är ju givetvis choklad, och vad passar bättre än fyllda chokladhjärtan som kommer i en vacker hjärtformad ask?

Denna lena choklad från Xocolatl har formen av 14 hjärtan som är fyllda med utsökta smaker som nog kan smälta vilket hjärta som helst. Gräddkola, passionsfrukt, nougat, svarta vinbär och salt karamell gifter sig med den högkvalitativa chokladen och vi kan nästan lova att du får din kärlek på fall med denna hjärtliga ask. Helt klart den ultimata romantiska gåvan till din hjärtevän som inte kan få nog av den lilla utsökta kakaobönan.

Mitt i den lilla staden Christiansfeld i Danmark ligger Xocolatls fabrik där de sedan 2005 tillverkar praliner av högkvalitativ choklad. Deras passion ligger i att experimentera med färg, form och smak på sina handgjorda och -dekorerade praliner, utan att någonsin tumma på kvaliteten. De använder sig endast av naturliga färgämnen och all choklad måste uppnå hållbarhetsprinciperna för Cocoa Horizons, som verkar för att förbättra levnadsvillkoren och produktiviteten för kakaobönder på ett hållbart och innovativt sätt.

Uppvakta din favoritperson med fler romantiska presenter och gåvor för Alla hjärtans dag!

Fakta om Xocolatl Heart Chokladask

  • Ta vägen via magen när du vill få din kärlek på fall och ge bort hjärtformad choklad med delikat fyllning i alla hjärtans dag-present!
  • Den hjärtformade asken består av 14 hjärtformade chokladbitar i vackra färger som får Amors pilar att pricka helt rätt
  • Romantisk present till den du tycker om eller som en gullig gå bort-present till värdparet som behöver lite extra kärlek
  • Nettovikt: 130 gram
  • Askens mått: 19 x 19 x 2,9 cm
  • Innehåller mjölk, hasselnötter och soja. Se en fullständig lista över ingredienser här
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
  • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn