Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Xocolatl Christmas Bon Bon Chokladask

Art.no 19058

Låt vackra och goda chokladpraliner förgylla julfirandet! Chokladasken Christmas Bon Bon från danska Xocolatl innehåller 16 chokladpraliner i åtta olika smaker som tagits fram i samarbete med stjärnkonditorn Ronnie Holmen.

249:-

Tillfälligt slut

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Julen består ju av tända ljus, massor av glitter och en hel del godsaker. Om du vill njuta lite extra när vinterkvällarna känns både kalla och mörka passar en lyxig chokladask perfekt att duka fram. Asken Christmas Bon Bon från danska Xocolatl bjuder på vackra praliner med annorlunda och oemotståndliga smaker som tar julstämningen till helt nya nivåer!

Tillsammans med stjärnkonditorn Ronnie Holmen har Xocolatl tagit fram denna julask med sexton chokladpraliner i åtta olika smakkombinationer. Blir det kanske den mörka chokladen med rom, mjölkchokladen med kaffe och hasselnötter eller den utsökta apelsinchokladen som blir din favorit? Pralinerna är förpackade i en vacker och julig ask som passar perfekt att ge bort när det vankas julfirande, adventsfika eller julklappsöppning.

Mitt i den lilla staden Christiansfeld i Danmark ligger Xocolatls fabrik där de sedan 2005 tillverkar praliner av högkvalitativ choklad. Deras passion ligger i att experimentera med färg, form och smak på sina handgjorda och -dekorerade praliner, utan att någonsin tumma på kvaliteten, så du kan avnjuta spännande smakkombinationer framtagna på ett hållbart sätt. De använder sig endast av naturliga färgämnen och all choklad måste uppnå hållbarhetsprinciperna för Cocoa Horizons, som verkar för att förbättra levnadsvillkoren och produktiviteten för kakaobönder på ett hållbart och innovativt sätt.

Fakta om Xocolatl Christmas Bon Bon Chokladask

  • Duka fram denna chokladask från danska Xocolatl, och låt vackra och goda chokladpraliner förgylla julfirandet
  • 16 chokladpraliner i åtta olika smaker som tagits fram i samarbete med stjärnkonditorn Ronnie Holmen, bland annat apelsinchoklad, mörk choklad med rom, mjölkchoklad med smak av kaffe och hasselnötter, och vit choklad med lakrits
  • Nettovikt: 140 gram
  • Chokladpralinerna är glutenfria, innehåller endast naturliga färgämnen och är helt fria från palmolja
  • Innehåller mjölk, soja och hasselnötter, se fullständig lista över ingredienser här
  • Mått på asken: 18,5 x 18,5 x 2 cm
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
  • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn