Halloween

Buuuu! Årets mysigaste och rysligaste högtid är här och vi har såklart laddat utklädningslådan full med Halloweenkläder! CoolStuff har ett stort sortiment av Halloweendräkter för barn, dam och herr. Dessutom har vi smink, specialeffekter och skräckmasker att komplettera din outfit med och läskiga Halloweendekorationer som förvandlar ditt hem till ett spökhus! Oavsett om du vill klä ut dig till zombie, letar efter en rolig Halloweendräkt eller vill förvandla dig till T-Rex för en kväll hittar du allt för Halloween häos oss! Här under har vi delat in våra Halloweenkläder och maskeradtillbehör i kategorier så att du lätt hittar vad du letar efter!

Roligaste Halloweendräkten? Kanske någon av de knasiga Piggy Back-maskeraddräkterna där det ser ut som om du sitter på ryggen på en hungrig zombie! Eller så klär du och polaren ut er i roliga pardräkter – festa loss som Ägg och Bacon eller Tetrisklossar! Våra uppblåsbara maskeraddräkter är alltid populära, även om enhörningar nog är mer söta än läskiga. Och du, vi har såklart Halloweenkläder till barn också – allt från coola prinsessor till minivampyrer och skelett!


Vill du vara riktigt skrämmande på Halloweenfesten (och ärligt talat, vem vill inte det?!) ska du spana in våra skräck-masker och blodstänkta maskeraddräkter! Glöm inte att komplettera dina halloweenkläder med smink, peruk och linser – för en rysligt läskig look! Vampyrtänder, fejkblod och Day of the Dead-smink förvandlar dig till festens coolaste och mest skrämmande gäst! Se upp så att du inte skrämmer slag på grannen när du går ut för Trick or Treat bara!


Pssst! CoolStuff har ett helt universum av roliga prylar och smarta gadgets! Är det fest på gång? Du hittar roliga dekorationer och festliga prylar i vår partykategori.