Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Blomstergåvor

Blommor är en klassisk present, oavsett om du ska fira en födelsedag, säga tack för hjälpen eller förgylla en helt vanlig måndag för din favoritperson. Men snittblommor har en alldeles för kort livslängd. Supertråkigt, om du frågar oss! Då gäller det att vässa kreativiteten och ge bort den där blomstergåvan med en twist istället. Vackra buketter med torkade blommor, evighetsblommor, konstgjorda blommor eller kanske en guldros, det är fullt möjligt att ge bort blommor online! Hos oss kan du nämligen beställa torkade blommor online – och skicka paketet direkt till mottagaren om du vill det.    

Buketter med torkade blommor

Våra vackra buketter med torkade blommor har valts ut av florister och och satts ihop av ett designteam – allt för att du ska kunna ge bort en annorlunda och unik inredningsdetalj. De håller sig fina länge, och mottagaren väljer själv om blommorna ska arrangeras i en stor vas eller spridas ut i flera mindre vaser. Det är dessutom supersmidigt att skicka torkade blommor, de levereras i en skyddande ask som ser till så att buketten kommer fram på bästa sätt. Välj mellan flera olika buketter, du hittar med största sannolikhet en bukett med vackra detaljer som matchar mottagarens stil och personlighet.

Pop up-kort och blommor

När vanliga blombuketter vissnar på nolltid håller sig 3D-blommorna i våra pop up-kort lika fina dag efter dag. Hemligheten är såklart att inte vattna pop up-blommorna alls, så fortsätter de att vara en färgglad dekoration betydligt längre än snittblommor håller sig fräscha. En 3D-bukett eller ett 3D-kort är helt enkelt en present som passar vid de allra flesta tillfällen då du vill fira någon.

 

Produkter i Blomstergåvor

Sortera och filtrera

32 produkter

32 produkter

Konservväxter
10
24K Guldros
549:-
Rose Bear
10
Från
199:-
Kristallros
299:-
Rose Heart
249:-
Visar 32 av 32
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn