Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Rubiks Kub 4x4 Master

Art.no 19490

Har du redan löst 3x3-versionen av Rubiks kub och söker en ny utmaning? Okej brainiac, låt oss presentera Master 4x4! Är du redo att ta dig an utmaningen och håva in de fetaste skrytprivilegierna?

199:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

De flesta har någon gång i livet testat mekaniska pussel som Rubiks kub, och oftast slutar det på ett av tre sätt. Antingen får man glädjas åt ett lyckat resultat och känna sig smartast i världen, eller så ger man upp och lägger den åt sidan med en suck. En annan potentiell utgång är att man kastar kuben i väggen. Om dina erfarenheter stämmer överens med det första exemplet så kan det vara hög tid för en ny utmaning! Rubiks Master-kub har rutor på 4x4 istället för originalets 3x3, och är helt enkelt lite svårare att lösa.

Rubiks kub på 4x4 har 56 små kuber på ytan, och till skillnad från 3x3-versionen så kan mittdelarna även röra sig i förhållande till varandra. På så vis blir det betydligt klurigare att lyckas samla ihop de olika färgerna på alla sidor av kuben. Börja pussla och ta dig vidare till Rubiks Master-nivå!

Fakta om Rubiks Kub 4x4 Master

  • Rubiks Master-kub är en nivå upp från originalet! Räkna med en riktigt klurig utmaning som är betydligt svårare att lösa än tidigare
  • 4x4 kuber istället för originalets 3x3
  • Mått: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm
  • Vikt: 290 gram
  • Material: Plast
  • Rekommenderas från 8 år

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn