Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Escape Welt Secret Box

Art.no 18935

Packa in presenter klurigare än någonsin förr! Secret Box från Escape Welt är presentlådan som du låser in en gåva i med hjälp av ett mekaniskt pussel – och det är upp till mottagaren att klura ut pusslets lösning för att kunna öppna lådan och nå gåvan!

349:-

Lågt lager

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

När omslagspapper och presentpåsar känns tråkigt återstår bara en sak: presentlådor! Men att bara lyfta på locket och lyfta ut presenten känns ju inte superroligt egentligen, men som tur är har Escape Welt tänkt på allt! Du stoppar helt enkelt ner presenten du tänkt ge bort i Secret Box, och sedan låser du lådan med hjälp av det mekaniska pusslet som följer med. När du räcker fram lådan måste mottagaren först klura ut lösningen på pusslet innan locket till presenten kan öppnas – det blir två presenter i en till den som älskar knep och knåp!

Eftersom frustration inte är en superbra present följer det med instruktioner både för hur du som köper Secret Box ska kunna öppna låset för att fylla lådan, och för hur mottagaren ska göra om pusslet är en tuffare utmaning än väntat. Det finns plats att skriva grattishälsningar på lådans sida, och kanske gömmer där sig ledtrådar till pusslet också?!

Fler klurigheter från Escape Welt och liknande mekaniska pussel hittar du i vår kategori för knep och knåp!

Fakta om Escape Welt Secret Box

 • Ge bort en present inuti en presentlåda som du låser med ett mekaniskt pussel – klurigt värre för mottagaren som måste lösa pusslet för att nå presenten!
 • Presentlådan levereras tom – lägg presenten du ska ge bort i lådan och lås den med det mekaniska pusslet i form av ett hänglås
 • Presentförpackning och pussel i ett, lådan blir en extra present till den som gillar knep och knåp!
 • Låset kan byggas ihop och lösas på nytt, presentlådan tar inte skada av att öppnas så Secret Box kan användas flera gånger (däremot finns det plats att skriva hälsningar på lådan vilket kan begränsa möjligheten att re-gifta den)
 • Beräknas ta 15-30 minuter att lösa
 • Instruktioner medföljer, både till dig som köper lådan (text på engelska) och till presentens mottagare (text på engelska och tyska)
 • Mått: 13 x 13 x 12 cm
 • Vikt: 230 gram
 • Material: björkträ (mekaniskt pussel-lås), kartong (presentlåda)
 • Rekommenderas från 14 år

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn