Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Vattenleksaker

Har du en pool eller bor du kanske i närheten av någon av Sveriges alla stränder? Perfekt, då är det klart att du ska ha roliga strandleksaker och vattenleksaker! Här hittar du tillbehör, smarta prylar och leksaker som passar perfekt att ha på stranden eller i din pool. Vi har vattenleksaker både för barn och vuxna så hela familjen kan leka och plaska tillsammans!

Roliga vattenleksaker utomhus

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol… och lite klor eller saltvatten. Roliga vattenleksaker utomhus är väl ett av det som gör sommaren. Så letar du efter roliga pooltillbehör eller badmadrasser till pool och strand har du utan tvekan kommit helt rätt. Eller kanske letar du efter flytsaker till barn? Här hittar du massor av roliga pooltillbehör, finurliga strandhanddukar, uppblåsbara drinkhållare med mera. Vi vill att dina badstunder ska fyllas utav glädjefyllda minnen att berätta för barnbarnen. För vem vill inte sitta på en stor uppblåsbar flamingo eller annan badleksak med drinkhållare och flyta runt i poolen som det äkta blötdjur du är?!

Roliga vattenleksaker utomhus dock behöver inte nödvändigtvis betyda en stollig pool-madrass. Alla möjliga roliga pooltillbehör lyser upp tillvaron och det finns ju så mycket annat man kan roa sig med. För den som inte gillar att lata sig på pool floats i gassande sol finns det ju alltid andra aktiviteter man kan ägna sig åt såsom Beach Volley, Waboba, Spike Ball och massa annat. Oavsett vad så glöm för allt i världen inte att kleta in dig i rikliga mängder av solkräm, råkar du steka skinnet för hårt blir det kanske inte fler dagar i poolen den här semestern – och DET blir tråkigt!

Produkter i Vattenleksaker

Sortera och filtrera

27 produkter

27 produkter

Visar 27 av 27
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn