Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Deeper Connection Kärlekskalender för Par

Art.no 19198

När vintermörkret tagit över och julstressen står för dörren kan det vara hög tid att tända gnistan i förhållandet! Deeper Connection är en adventskalender för par som väcker passionen till liv med en ny, spännande aktivitet att utföra bakom varje lucka.

199:-
  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Ibland behöver man sätta lite krydda på vardagen för att hålla lågan i förhållandet vid liv. Gör nedräkningen till jul fylld av åtrå med denna adventskalender som garanterat gör december roligare och mer sensuell! Varje lucka innehåller en övning eller aktivitet som för dig och din partner närmare varandra.

Kalendern fungerar som en sexig nedräkning fram till juldagen, men den kan påbörjas närhelst på året då förhållandet behöver en liten lekfull knuff. Kanske behöver ni samla energi för att orka med svärfamiljen i juletid, eller så behöver ni lite sexig inspiration i vardagen. Kalenderns olika övningar är framtagna av tantra-lärare där fokus ligger på sensualitet, sexualitet och närhet, och passar alla par oavsett läggning. Varje aktivitet har en liten klocka som visar på ungefärlig tidsåtgång (självklart bara en indikation!) och vissa luckor bjuder till och med på en länk till en härlig spellista att lyssna till medan aktiviteten genomförs, eller en guidad meditation att utföra ihop. Utmana förhållandet och lär känna din partner på djupet!

Fakta om Deeper Connection Kärlekskalender för Par

  • Få en djupare relation med din älskade med julkalendern som garanterat sätter krydda på vardagen och väcker passionen till liv
  • Varje lucka bjuder på en ny, spännande övning att utföra tillsammans med din partner för att få en djupare relation och gör nedräkningen till jul eldigt passionerad
  • Kalendern består av 25 luckor, vissa har en QR-kod att skanna som går till en spellista eller guidad meditation att lyssna till när övningen utförs (instruktioner på svenska och engelska)
  • Kalendern kan påbörjas när som helst på året när förhållandet behöver en liten knuff
  • Passar alla oavsett kön och sexuell läggning
  • Observera att all text i kalendern är på engelska
  • Mått: 23 x 32 cm
  • Vikt: cirka 190 gram
  • Material: kartong

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn