Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Xocolatl Chokladkalender

Art.no 19123

För många är choklad att likställa med vacker konst, inte minst när varje bit choklad är elegant dekorerad för hand och förpackad i en lyxig förpackning. Xocolatl Chokladkalender är lika delar utsökt adventskalender för nedräkning till julafton som exklusiv chokladask att ställa fram när det vankas finbesök.

495:-
 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Långt bort från barndomens julkalendrar med fadd och smaklös choklad kommer denna smakrika och lyxiga chokladask från Xocolatl. Asken är fylld med utsökta praliner, och eftersom här inte finns några numrerade luckor väljer du själv om pralinerna ska avnjutas en om dagen likt en klassisk julkalender eller ställas fram som en chokladask vid julens festligheter.

Likt julkulor är de tjugofyra handdekorerade pralinerna placerade som om de vore upphängda i askens julkrans, och med sina spännande smakkombinationer finns det garanterat ingen chokladälskare som kan hålla fingrarna borta. Smaksatt med bland annat vit choklad och lakrits, kaffe ihop med mörk choklad, mintkaramell omhöljd av mörk choklad och flertalet andra spännande smakkombinationer vill man bara äta upp alla på en gång!

Mitt i den lilla staden Christiansfeld i Danmark ligger Xocolatls fabrik där de sedan 2005 tillverkar praliner av högkvalitativ choklad. Deras passion ligger i att experimentera med färg, form och smak på sina handgjorda och -dekorerade praliner, utan att någonsin tumma på kvaliteten. De använder sig endast av naturliga färgämnen och all choklad måste uppnå hållbarhetsprinciperna för Cocoa Horizons, som verkar för att förbättra levnadsvillkoren och produktiviteten för kakaobönder på ett hållbart och innovativt sätt.

Spana in fler goda och annorlunda adventskalendrar för en riktigt magisk jul!

Fakta om Xocolatl Chokladkalender

 • Julens vackraste chokladpraliner kommer i en lyxig ask som är lika mycket en chokladask som en adventskalender
 • Inga numrerade luckor: pralinerna kan avnjutas en om dagen likt en klassisk julkalender, du kan också dela glädjen och ställa fram asken vid julens festligheter
 • Perfekt för den som vill räkna ned till jul på ett lyxigt och smakrikt sätt, eller som en fin gå bort-present i juletid
 • Asken innehåller 24 handdekorerade chokladpraliner av högsta kvalitet, i lika många olika smaker
 • Chokladpralinerna är glutenfria, innehåller endast naturliga färgämnen och är helt fria från palmolja
 • Nettovikt: 210 gram
 • Se en komplett innehållsförteckning här
 • Askens mått: 30 x 30 x 4 cm
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
 • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges
3.8

Sortera efter

 • E

  Dåligt packad och brutalt hanterad.

  Dåligt packad och skadad vid ankomst. Synd med en så dyr kalender (betalade fullpris för att få den levererad i god tid innan Advent och 1 Dec) och snål kompensation (20%) från kundtjänst, dessutom med exceptionellt dålig timing pga 50% rea på denna under black week. Chokladen i sig ser fin ut, men smak och kvalitet får bli en upplevelse allt eftersom den öppnas. Superfint dekorerad kalender utan särskild ordning att öppna. Rekommenderas, men inte från CoolStuff.

 • H

  God choklad

  God choklad men vi fick peta in alla kulor då de hade åkt ur under transporten.

 • E

  Eva

  Mycket fin kalender. Ska bli roligt att ge bort som present.

 • E

  Så elegant

  Chokladadventskalendern var utsökt vacker med sina kulor i fina smaker antagligen, har ju inte öppnats ännu.men kanske inte till en gluffs-gluffs som mitt andra barnbarn är.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn