Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Massage

Massageapparater för bättre hälsa

Ömma och stela muskler kan förstöra humöret för även de mest positivt sinnade människor. När musklerna bråkar finns det inte mycket som kan få dig på bra humör igen – inte förrän efter du fått massage vill säga. Att hitta en familjemedlem som är sugen på att knåda gratis i en timme är dock inte det lättaste. Med en av Coolstuffs massageapparater för kroppen kan du vara säker på att alltid få massage precis när du behöver det, helt gratis och helt utan gnäll! I vårt stora sortiment av kroppsvård- och teknikprylar hittar du massage-maskiner som kan användas från topp till tå. Om du inte själv har problem med ömmande muskler (lyckost!) kan en maskin istället passa perfekt att ge bort som massage-present till någon annan. Spana gärna in hela vårt utbud av presenter för mer inspiration!

Skäm bort dina fötter med en fotmassageapparat

Är du på jakt efter en riktigt bra julklapp eller födelsedagspresent till någon eller några du tycker om? Kanske en julklapp till föräldrar eller en julklapp till par? Då kan en massageapparat passa alldeles perfekt! Coolstuff har ett stort utbud av massage-maskiner för ryggen och nacken, men även flera olika fotmassageapparater. En massage för fötterna är inte bara oerhört skönt för spända och ömmande muskler, det förbättrar dessutom blodcirkulationen och löser upp spänningar som du samlat på dig under dagen. Fötterna gör trots allt ett enormt jobb varje dag med att bära upp din kroppsvikt och fungera som effektiva stötdämpare – de förtjänar kärlek! Vi erbjuder högkvalitativa fotmassage-maskiner som bidrar med ljuvlig, elektrisk fotmassage men även en mer klassisk fotmassagerulle i trä där du kan rulla dina trötta fossingar över välplacerade knoppar.
 

Boka inte massage – låt ryggmassageapparaten sköta jobbet!

Att det är dyrt att gå och få professionell massage är ingen hemlighet, och många väljer därför hellre att fjäska till sig lite knådning från en familjemedlem. Massage för ryggen som utförs av en sambo, dotter, son eller förälder är absolut ekonomiskt – men genomförs uppgiften med samma engagemang som en professionell massör? Absolut inte. För att verkligen komma ner på djupet och lösa upp de där envisa triggerpunkterna behövs faktiskt en professionell massör, eller en professionell ryggmassage-apparat! Coolstuff tillhandahåller flera ryggmassage-redskap och massageapparater för ryggen som du med stor sannolikhet kommer vilja anställa på heltid. Är du själv en hemma-massör som behöver avlastning i det eviga knådandet? Köp en ryggmassage-apparat som present till världens bästa mamma! Det passar också perfekt som present till pappa eller present till sambo.
 

Sliter kontorsjobbet på nacken? Vi har nackmassagen för dig!

En stel nacke är mer en regel än ett undantag för dig som har ett stillasittande kontorsjobb. Din nacke är helt enkelt en bortskämd liten filur som kräver både rörelse och mysig massage! Med en massageapparat för nacken slipper du vrida axlarna ur led och få kramp i fingrarna när du försöker massera dig själv, och du slipper även muta familjemedlemmar med gentjänster för några minuters nackmassage. Apparaterna på Coolstuff ger dig proffsig massage för nacken när du som mest behöver det – oavsett om du befinner dig hemma i soffan eller i kontorsstolen på jobbet. Med en avslappnad och välmående nacke kommer du fort upptäcka hur energin och lusten ökar! Spana gärna in våra höst- och vinterprodukter, eller vår- och sommarprodukter, och upptäck vilka roliga aktiviteter du kan ägna dig åt när musklerna är nöjda och glada.

Produkter i Massage

Sortera och filtrera

22 produkter

22 produkter

Zenkuru Ryggmassage
1 495:-
Huvudkliare
10
Nackmasserare
Nya prylar
79:-
Zenkuru Fotmassage
1 995:-
Visar 22 av 22
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn