Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Skateboard Klösbräda till Katt

Art.no 19336

Genom att införskaffa en rolig klösbräda till katten får han eller hon släppa ut sitt klös-behov, medan du själv slipper trasiga möbler och dessutom får ett gott skratt. Den här klösbrädan ser ut exakt som en skateboard!

329:-

7 i lager

  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Som kattägare har vi alla varit där. Du reser dig upp med ett ryck och springer genom hemmet med buller och bång. Du har återigen hört det där distinkta ljudet, och du vet precis vad det betyder. Kattjäkeln är återigen igång med att klösa på soffan, fåtöljen, golvet eller tapeten! Du må älska din katt, men missens klös-behov? Det hatar du med hela ditt hjärta. Lyckligtvis finns det en fantastisk lösning på problemet!

Med en klösbräda av tålig kartong får katten en perfekt grej att sätta klorna i, och du själv kan lugnt sitta kvar i soffan när klösljudet sprider sig i hemmet nästa gång. Den här klösbrädan ser dessutom ut precis som en skateboard, så medan missen klöser kommer det se ut som att han eller hon är på väg att rulla iväg mot skateparken när som helst. Du behöver dock inte oroa dig för att plötsligt vakna en dag och se din fyrbenta bästis göra kickflips i vardagsrummet – skateboarden står blickstill, vi lovar.

Fakta om Skateboard Klösbräda till Katt

  • Låt missen släppa ut sitt klös-behov på en rolig klösbräda! Den här är gjord av kartong och på pricken lik en skateboard
  • Rädda möbler och husfriden med en klösbräda som garanterat gör succé hos din kisse
  • Mått: 19 x 58,5 x 8 cm
  • Vikt: 600 gram
  • Material: kartong
  • Varumärke: SuckUK Cat Scratch Skateboard

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn