Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

DIY Powerplant April

Tjuvkika på en kommande produkt: DIY Mini Power Plant

Elpriserna har gått bananas och du tassar runt därhemma och släcker lampor, drar ut sladdar och försöker tämja hushållets elförbrukning. Levande ljus är ju mysiga, telefonen laddar du på jobb och just nu håller du som bäst på att kolla upp var närmsta å råkar rinna, eftersom du verkligen skulle behöva tvätta. Finns det bättre sätt att lösa eländet på? Vi tror det, och därför avslöjar vi nu en kommande produktnyhet: ett litet kärnkraftverk för hemmabruk – komplett med uranstavar och kylanläggning!

Power plant april
Power plant april

Sälj överproduktionen till grannen!

Eftersom det vilar något lite mystiskt och trollbindande över industriella skorstenar, alarmerande säkerhetsföreskrifter och grönskimrande uranstavar ser ditt eget lilla kärnkraftverk ut som en mindre kopia av ett vanligt. Produktinformationen vi lyckats komma över gör gällande att tre uranstavar medföljer, och kraftverket kan producera upp till 154 kWh per dygn. Det är litet nog att rymmas på soffbordet och blir garanterat ett samtalsämne när du bjuder hem folk. Och handen på hjärtat, du har fått nog av att prata om de vanliga (skyhöga) elpriserna – du är ju lösningsorienterad och vill hellre prata om det geniala i att ha en egen liten kärnkraftsanläggning i hemmet! 

Tack vare en rad olika vred och knappar kan du justera effekten och styra din alldeles egna energiproduktion helt efter behov. Är det storstädning på gång med dammsugare, torktumlare drar du upp produktionen, och framåt natten kan du skruva ner den igen. Alternativt dra en sladd till grannen och sälja lite energi du ändå inte behöver för stunden.

Power plant april
Power plant april
Power plant april

Koppla in och koppla av - eller?!

I paketet följer det såklart med säkringar, en bruksanvisning och det viktigaste av allt: tre uranstavar! Montera stavarna under skyddskåpan (efter att du läst bruksanvisningen, tack!), ratta loss lite på de olika vreden och vips! så är ditt alldeles egna lilla kraftverk redo att ta hand om hushållets skriande energibehov. Tvättmaskin, ugn, TV och hårtork – du drar igång hela rasket och känner exakt noll oro för framtida elräkningar.

Koppla in och koppla av, helt enkelt! Eller? Nä, riktigt så enkelt är det faktiskt inte – den här produkten existerar nämligen bara i vår fantasi. Tyvärr! Visst hade det varit genialt smidigt (men också inte helt ofarligt). Till dig som fick upp hoppet om att kunna inreda vardagsrummet med en egen liten reaktor har vi egentligen bara en sak att säga: april, april!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn