Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Karoline3

Sportmom Karolines Önskelista

Som norsk country manager har Karoline stenkoll på vår marknadsföring och sociala medier i Norge, och när vi ber henne berätta något andra inte känner till om henne är svaret solklart: "Jens Stoltenberg följer mig på Twitter"! Fritiden tillbringar hon helst med familjen, och hennes man skymtar ibland förbi när det ska testas Coolstuff-produkter i våra sociala medier (Snug Rug-hoodien blev uppskattad, men barnens pool med inbyggt vattenland blev lite av ett magplask…) men det blir en och annan tur till gymmet också.

Träningen är, förutom att låsa in sig på toa eller veckohandla, det enda sättet att få lite egentid från man och två barn just nu. (Att man dessutom blir kallad supersportig powermom av sina kollegor av den anledningen är ju också en stor bonus)

Det kommer nästan lite otippat med tanke på alla gains, men när vi ber henne beskriva sig själv som en Coolstuff-produkt, ja då faller valet på Fizzypop lösgodis! "Hård förpackning, men mjuk och snäll fast ändå ganska syrlig på insidan" blir motiveringen till hennes val.

ninja slacker
rosa snug rug hoodie

Fler produkter som Karoline kanske gillar

Visa alla  
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn