Coolstuff

We have
just the thing

my coolstuff

Butiken

Du är välkommen att besöka vår fysiska, kontantfria butik på Hamngatan 1 i Malmö (gatan mellan Centralen och Stortorget). 72 kvm fylllda med roliga och fräcka prylar att klämma, känna och testa. Vi har samma priser som i webbutiken och lagerhåller över 1200 artiklar! 

Det går bra att betala med Visa, Mastercard, Samsung Pay, Apple. Google Pay, Coolstuffs egna presentkort och Malmö City-presentkort. Vi utfärdar även Taxfree vid köp över 200 kronor. Fråga oss gärna om våra specialdeals som enbart erbjuds i butiken. Vi säljer även ut demoex till fördelaktiga priser. 

Butiken har en egen Facebooksida exklusivt för Malmö med omnejd Coolstuff-butiken.

Vi tillämpar 90-dagars öppet köp och 2 års garanti på alla varor (gäller ej livsmedel).

För frågor som endast rör butiken i Malmö kan du ringa 076 94 93 100 eller maila på butiken@coolstuff.se. För övriga frågor, kontakta vår kundtjänst på 040-18 72 00. Maila oss gärna så kan vi reservera produkter eller köpa in dem från webben till er för avhämtning utan köptvång eller kolla lagersaldo. Obs! Varor köpta på webben går ej att returnera i butiken. 

Öppettider:

Måndag-Fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-16.00

Söndag: Stängt

Åtgärder med anledning av COVID-19

För Coolstuffbutiken är våra kunders- och medarbetares säkerhet hägsta prioritet. Vi håller oss ständigt uppdaterade med infomation och råd från myndigheter gällande smittspridningen och har sedan en tid tillbaka vidtagit en rad försiktighetsåtgärder för att kunna säkerställa kunders och personalens hälsa. 

Särskilt angiven in- och utgång.

Vi har markeringar vid in/utgång. 

Alternativa lösningar till fysiska köer 

Vi har två kassor för att påskynda kötiderna vid betalning, vi erbjuder gratis inslagspapper så att inslagning kan ske hemma och inte i butik för att motverka längre kötider. Vid kassan har vi plexiglasskydd och erbjuder handsprit. Handsprit erbjuds vid in/utgång, vid kassan och längre in i butiken. 

Vi rättar oss efter myndigheternas riktlinjer gällande max antal personer som får vistas i lokalen samtidigt. Vid behov kan vi komma att spärra av ingången för att reglera antalet kunder i butiken. När vi spärrar av ingången erbjuder vi könummer och har en digital skylt som syns genom skyltfönstret för alla som står utanför butiken. 

Fr.om. 23/12 2021 kan vi ta emot 7 kunder åt gången enligt de riktlinjer från myndigheterna.

Anvisa avstånd

Vi har orange markeringar på golvet med rekommenderat avstånd vid köbildning. 

Anvisa riktningen

Vi har markeringar på butiksgolvet för att vägleda kunder 

Vi har i vår butik satt upp kontaktlös handdesinfektion vid ingången. Vi har mindre flöde på mån-tors mellan kl 10-12 samt kl 13-15. Vi rekommenderar alla besökare att hålla 1.5m avstånd och vid minsta symptom uppmanar vi er att stanna hemma. Vi har kölappar så att man kan vänta utanför när det blir för många kunder i butiken. För att undvika trängsel har vi frigjort mer yta och en extra kassa för snabbare hantering. Det går även bra att kontakta oss per mail för att boka varor i butiken på butiken@coolstuff.se

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn