ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Oktoberfest

Fira Oktoberfest på bayerskt vis! Dressa upp i lederhosen eller dirndl-klänning, fläta håret, oktoberfest öl, käka en bratwurst eller två och svinga din ölsejdel! För är det något man gör på Oktoberfesten så är det att dricka öl, det vet ju alla! Och just därför har vi samlat våra roligaste ölgadgets, festprylar och maskeraddräkter som passar till Oktoberfest här! Förvandla vilket party som helst till höstens höjdpunkt! På CoolStuff hittar du Oktoberfest tillbehör som får festen att bli ännu bättre. Lär dig texten till Ein Prosit och ta på dig tyrolerhatten – det är dags för Oktoberfest! Glöm inte att sätta ihop en riktigt schön spellista också till din oktoberfestival!

Varför firar man oktoberfest?

Oktoberfesten har sitt ursprung i den bayerske tronföljaren Ludvigs bröllop med prinsessan Therese av Sachsen-Hildburghausen, som stod den 12 oktober 1810. Fem dagar senare, den 17 oktober, firades giftermålet med en stor offentlig hästkapplöpning på den plats som döpts till Theresienwiese, efter den nya prinsessan (efter detta namn kallas festen i folkmun även die Wiesn eller – dock felaktigt – Wies'n).

Sugen på feststämning? Vi har massor av partyprylar för alla tillfällen! Är det dags för maskerad? Kolla in alla våra maskeraddräkter här!

Sortera och filtrera

1 produkt

1 produkt

Visar 1 av 1
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet