Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Spralla® Snögubbe Julgransdekoration

Art.no 18111

Gå utanför boxen och dekorera med en snögubbe istället för stjärna i julgranens topp! Den här kramiga snögubben är så glad över att äntligen få fira jul. Han bokstavligt talat klamrar sig fast i grantoppen och vägrar släppa taget, detta är garanterat kramsnö!

149:-

I lager

Hourglass icon

Beställ innan 13 så skickar vi leveransen samma dag

| |

30-11-2021 12:00:00 PM

Produktbeskrivning

Här har vi en snögubbe som sannerligen dragit julens vinstlott! Istället för att behöva stå ute i den kalla, mörka trädgården och spana på julfirandet genom fönstret får herr Snögubbe istället komma in i värmen i år. Inte nog med det, han får också njuta av att vara "the center of attention" under hela julfirandet. Julgranen är en viktig samlingsplats på julafton, så varför inte dekorera med annorlunda och roligt julgranspynt för en gångs skull?

En stor, glad snögubbe som sitter högst upp i granen och ger den en värmande kram – tänk vilken omväxling att få lägga ögonen på denna skapelse istället för den sedvanliga, trötta julgransstjärnan. Den här snögubben har dessutom alla de bästa snögubbe-egenskaperna! Han smälter inte, smutsar inte ner, begär inga morötter från ditt skafferi och har inga tvivelaktiga, gula fläckar. Julgransdekorationen har ståltråd i armarna vilket gör att du kan vinkla dem precis hur du vill. Då snögubben hålls på plats i granen med hjälp av armarna är det dock bäst om han avstår från avancerade yogaposer i jul.

Gör dig redo för årets festligaste högtid med mer roligt julpynt!

Fakta om Spralla® Snögubbe Julgransdekoration

  • Annorlunda julgranspynt som ersätter julstjärnan i granens topp! Dekorationen föreställer en snögubbe som ger julgranen en kram
  • Dekorationen hålls på plats med hjälp av snögubbens armar, ståltråd på insidan gör det lätt att vinkla armarna runt granen
  • Mått: armarna är cirka 50 cm långa, halsduken är cirka 50 cm lång och huvudets mått är 34 cm
  • Vikt: cirka 150 gram
  • Material: non woven-material med ståltråd
  • Tvättråd: handtvätt

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet