Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Magnetisk Reflex - Juleljus

Art.no 19008

Är du motsatsen till en Grinch och vill sprida maximal julstämning i december månad? Med dessa bilmagneter som föreställer juleljus kan du förgylla stan med äkta holiday cheer medan du rullar vägarna fram i vintermörkret. Förpackningen innehåller över 100 magneter, så snacka om att stämningen maxas!

199:-

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Kliar det fortfarande i fingrarna trots att huset redan är julpyntat från golv till tak? Då måste du vara en julälskare av rang! Detta är lyckligtvis något som vi uppmuntrar, och därför erbjuder vi massor av unika dekorationer för fler utrymmen än bara hemmet. Varför inte även skaffa julpynt till bilen och på så vis sprida julglädje till alla du möter när du är ute och kör?

Dessa coola bilmagneter fäster du på utsidan av bilen för att ge illusionen av en traditionell julslinga. Magneterna reflekterar alla ljus de möter och skapar på så vis omedelbar stämning längs vägarna. Du får lampformade magneter i 10 olika färger – totalt 10 magneter av varje färg – och även 15 svarta magnetremsor som du kan iordningställa själva ljusslingan av. Merry Car-mas!

Fakta om Magnetisk Reflex - Juleljus

  • Sprid julstämning längs vägarna med denna juldekoration till bilen! Skapa en ljusslinga genom att fästa magneterna på bilens utsida
  • Magneterna kan fästas på andra magnetiska underlag också – varför inte juldekorera brevlådan eller kylskåpet?!
  • Magneterna reflekterar ljus
  • Förpackningen innehåller totalt 100 lampformade magneter (10 olika färger, du får 10 magneter av varje färg) samt 15 svarta magnetremsor att bygga en "ljusslinga" av
  • Mått: lamp-magneterna är 10 x 5 cm, remsorna är 4,5 x 20 cm
  • Sköljs av med mild tvål och vatten vid behov

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn