Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Lysande Juldekoration med Glitter - Julklapp

Art.no 18058

Ta julpyntet till nästa nivå – lys upp hemmet med en fin och annorlunda snöglob! Här hittar du en vattenfylld juldekoration i form av en julklapp, och inuti julklappen står jultomten och beundrar en gran mitt i en glittrig snöstorm.

399:-

I lager

Du kanske också behöver

Coolstuff Batterier

19:-

Gå till

Produktbeskrivning

Får du varje jul ett knäppt infall att vilja “råka” tappa de gamla, slitna tomtefigurerna i golvet? Du stoppar dig själv i sista sekund och ställer plikttroget upp de kantstötta tomtarna i fönsterkarmen – du har ju faktiskt ärvt dem av din farmors morbrors fru som köpte dem på en julmarknad i Åsele 1915. Låt oss ge dig ett förslag: istället för att krascha dem i tusen bitar och få dåligt samvete kanske du kan låta tomtarna gå i pension? De förtjänar att få slappna av efter mer än hundra år av julstämnings-skapande.

Vi är trots allt långt in på 2000-talet – det är dags att steppa upp med lite annorlunda julpynt. Här hittar du en bra kandidat för jobbet! Det här är en lysande och vattenfylld juldekoration i form av en julklapp, som likt en snöglob hänför betraktaren med virvlande glitter. Inuti den vattenfyllda jullyktan står tomten och gör sig redo för årets julklappsutdelning, men han verkar ha stannat i snöstormen för att beundra en snygg utomhusgran först.

Maxa julen med ännu mer roligt julpynt!

Fakta om Lysande Juldekoration med Glitter - Julklapp

  • En lysande snöglob som föreställer en julklapp! Inuti klappen står tomten med julklappssäcken och myser mitt i en glittrig snöstorm
  • Juldekoration med LED-belysning
  • Drivs av 3 AA-batterier (medföljer ej, men kan köpas här på sidan)
  • Endast avsedd för inomhusbruk
  • Mått: cirka 20 x 12 x 12 cm
  • Material: plast
  • Torkas av med torr trasa vid behov

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet