Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Bohemian Chic Bukett med Torkade Blommor

Art.no 19311

Ge bort en unik bukett med torkade blommor till vännen med stil! Vackra och annorlunda buketten Bohemian Chic mixar lugna, naturliga toner med djärva svarta inslag som blir ett garanterat blickfång. Buketten blir såklart en elegant present att ge bort till någon du vill uppvakta!

499:-

8 i lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Vad ger man till personen som har allt? En bukett blommor, såklart! Men inte vilken bukett som helst – det gäller att hitta blommorna som matchar både personlighet och stil. Kanske är det buketten Bohemian Chic som blir en perfekt matchning, här mixas nämligen blommor i lugna gröna och vita toner med djärva och iögonfallande svarta detaljer. Med en bukett med torkade blommor ger du bort en gåva som håller sig fin länge!

Våra buketter med torkade blommor sticker ut från mängden och blir stilfulla inredningsdetaljer som förgyller tillvaron betydligt längre än vanliga snittblommor. De trendiga buketterna kan stylas och arrangeras på många olika sätt – placera din bukett i en stor vas eller dela upp blommorna i flera mindre vaser för att dekorera på flera ställen i hemmet samtidigt.

Fakta om Bohemian Chic Bukett med Torkade Blommor

  • Överraska med en vacker bukett med torkade blommor där lugna gröna och vita nyanser möter djärva inslag av svarta detaljer!
  • Trendiga och torkade blommor som valts ut av ett designteam
  • Vacker inredningsdetalj som håller länge – blommorna vissnar inte och behöver inte vatten
  • Blommorna i Bohemian Chic levereras i enskilda buntar, arrangera dem till en vacker bukett med inspiration från de medföljande tipsen
  • Bukettens längd: cirka 45 cm
  • Observera att vas ej medföljer

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn