Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Stranger Things VHS-lampa

Art.no 18794

Kom i rätt stämning innan du bänkar dig till nästa avsnitt av Stranger Things! Med en lampa som fått retroformen av ett gammalt hederligt VHS-band känns det plötsligt som om ditt rum är hämtat direkt ur 80-talets Hawkins.

249:-

Tillfälligt slut

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Netflixsuccén Stranger Things har tagit världen med storm, och väntan på nästa säsong kan kännas smått olidlig! För att hitta rätt känsla inför kommande seriemaraton är det såklart dags att börja dekorera hemmet i sann Stranger Things-anda. Denna lampa har fått sina former från ett klassiskt VHS-band och kan nog göra yngre generationer lätt konfunderade. Men för oss som spolat tillbaka ett band med hjälp av en blyertspenna är lampan den självklara inredningsdetaljen för att komma i rätt mood!

Lampan ger helt rätt retrovibbar med sitt mysiga och mystiska röda sken som färgar rummet. Du kan antingen koppla in USB-kabeln eller peta in tre AAA-batterier så är lampan redo för ditt kommande seriemaraton. LED-lampan ger den perfekta ljussättningen när det återigen är dags att bänka sig framför den redan kultförklarade serien och se hur historien utvecklas, kommer Eleven få sina krafter tillbaka? Kommer Hawkins kunna stå emot Upside Down? Kanske är det bäst att se om de tidigare säsongerna bara för att friska upp minnet lite? Lampan är en given present till någon som är ett stort fan av den spännande serien – eller till den som behöver lite mer nostalgi i sitt hem.

Fakta om Stranger Things VHS-lampa

 • Denna retroinspirerade lampa passar perfekt till nostalgikern som inte kan få nog av serien Stranger Things
 • LED-lampan lyser med ett mystiskt rött sken som passar perfekt som mysbelysning till Stranger Things-maraton
 • Perfekt present till den som inte kan få nog av ungdomarna i Hawkins och deras spännande och läskiga äventyr
 • Officiell licensierad Stranger Things-produkt
 • Drivs med medföljande USB-kabel (strömadapter medföljer ej) eller 3 x AAA-batterier (medföljer ej men kan köpas här på sidan)
 • Mått: cirka 19 x 11 x 3 cm
 • Vikt: cirka 180 gram
 • Material: plast
 • Modell: Paladone Stranger Things VHS Tape Logo Light
2

Sortera efter

 • A

  Missvisande

  På bilden så ser vi en mjuk orange/röd färg, lite nästan orange, väldigt mjuk röd, vilket är väldigt mysigt, men i verkligheten så är det bara rakt av helt röd stark ljus. Den mysiga mjuka röda färgen som på bilden existerar inte i den riktiga produkten alls, vilket är väldigt tråkigt

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn