ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Världskarta Fyll-i-poster med Pennor

Art.no 18569

Ta en paus från vuxenmålarböckerna och utmana dig själv med vår Världskarta Fyll-i-poster! Varje land på kartan har unika mönster och gömda symboler som växer fram i takt med ditt målande. 12 tuschpennor medföljer.

249:-

I lager

Produktbeskrivning

Att sätta sig ner och färglägga härliga mönster brukar ofta leda till att tid och rum glöms bort för en stund – och visst är det skönt? Oavsett om du är en hängiven mandala-mediterare eller om du helt enkelt bara älskar att vara kreativ kommer du definitivt att uppskatta denna fyll-i-poster som föreställer hela vårt vackra jordklot. Om du är en riktig globetrotter kan det vara extra roligt att färglägga världskartan allt eftersom du besöker olika länder, men vi backar förstås också ditt beslut att måla alltihop på en gång. Det är ju så svårt att låta bli!

Det bästa med fyll-i-postern är att du kommer se hur vackra mönster och flera gömda symboler träder fram ju mer du färglägger. För att du ska få njuta av överraskningsmomentet låter vi dig ta reda på de olika ländernas symboler själv, men du kan i alla fall vara säker på att draken inte gömmer sig i Kanada och att björnen definitivt inte dyker upp i Kina. Du får med 12 tuschpennor för att enkelt komma igång, men du kan såklart färglägga kartan med dina egna färgpennor eller liknande om du vill.

Fakta om Världskarta Fyll-i-poster med Pennor

  • En stor världskarta som är redo att färgläggas med 12 tillhörande tuschpennor! Mönster och symboler på kartan dyker upp i takt med målandet
  • Lika roligt och avkopplande att färglägga för vuxna som för barn
  • 12 tuschpennor medföljer: ljusgrön, mörkgrön, lila, rosa, gul, röd, orange, brun, ljusblå, mörkblå, svart och grå
  • Material: Tjockt, matt papper
  • Mått på karta: 58,5 x 84 cm
  • Mått på förpackning: 67 x 7 x 7 cm
  • Rekommenderad ålder: från 3 år

Art.no

18569

Varumärke

UNIKPLAY

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet