Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Zenkuru Tyngdfilt

När vardagens måsten blir för många och hushållssysslorna hopar sig finns det egentligen bara en lösning: släng dig på soffan och ta en tupplur! En rogivande tyngdfilt kan få dig att lättare stressa av, låt viktfilten omsluta dig som en trygg kram.

1 499:-
 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Det sägs att en powernap på 20 minuter skall göra gott för både kropp och knopp, framförallt om du haft en tuff arbetsvecka bakom dig eller bara kämpat lite extra med vardagens bestyr. För att snabbt komma till ro, glid ned i din skönaste fåtölj, dra en tyngdfilt över axlarna och kura upp dig. Den tunga filten verkar avkopplande och du kan snabbt finna lugnet samtidigt som du kopplar bort vardagens stress.

Vår tyngdfilt väger 5,5 kg och har egentligen allt man kan önska av en filt: den är mjuk och mysig som en stor, trygg omfamning och blir dessutom en tjusig inredningsdetalj. Att den till råga på allt snabbt kan låta dig fly vardagens stress och ge dig ett inre lugn på bara ett par minuter sätter minst sagt guldkant på tillvaron. Sin vikt till trots är filten sval och skön och du kan röra dig obehindrat under dess tyngd, samtidigt som du kan känna hur lugnet sprider sig. Är det inte dags för en powernap på soffan?

Vi har även sköna tyngdtäcken som finns i flera olika vikter.

Fakta om Zenkuru® Tyngdfilt

 • Mjuk och härlig stickad viktfilt som kan hjälpa kroppen att stressa ned och komma till ro
 • Passar perfekt i soffan som inredningsdetalj och som en stor och trygg björnkram när det vankas powernap på sofflocket
 • Mått: 160 x 100 cm
 • Vikt: 5,5 kg
 • Material: 80% polyester, 20% akryl
 • Tvättråd: kemtvätt eller skonsam handtvätt i kallt vatten med milt tvättmedel
 • Rekommenderas ej till barn under 5 år
3

Sortera efter

 • R

  Luddigt Värre

  Rejält med ludd direkt riktigt stora tovor som ligger kvar efter användning. Rätt tungt men lättare än man kan tänka sig. Inte värt de höga priset.

 • K

  Snygg och skön filt

  Filten var väldigt skön och snygg. Enda nackdelen är att den kuddar av sig lite väl mycket. Annars en toppenbra filt till sig själv eller som present.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn