Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Muggar & Glas

Roliga muggar och koppar i alla olika roliga utföranden

Visa dina känslor med en rolig mugg eller kopp! Gör ett statement med våra uppseendeväckande och annorlunda muggar. Coola muggar är inte bara varm dryck utan också värmande minnen. Varför inte låta en kärlekskopp blåsa själ och hjärta i hyllan av kaffetillbehör och alkohol-prylar? Få saker blir trots allt lika flitigt nyttjade som en ny favvismugg. Men hur väljer man rätt bland alla miljontals roliga muggar och koppar? Börja med en som matchar personligheten och intresset hos den tilltänkta. Star Wars-motiv och kärlekshyllningar är klassiker. Idag har de fått sällskap av en ny generation fyndiga muggar och koppar. All inclusive med inbyggda kak-hållare till lysande led-glas. Har du hittat det perfekta dryckeskärlet och behöver fylla det? Kolla in våra finfina öltillbehör.

Muggar med citat som får kollegan att bli avundsjuk

När det äntligen är kafferast men lunchrummets skittrista ikea-muggarna får allt att smaka slask! Är känslan bekant? Liva upp stämningen med en orgasm-kopp! Eller impa på kollegorna med ett stort och praktfullt ölsejdel? Vårt förslag är att ladda upp med minst 5 roliga muggar med text. Alltså en kopp för varje jobbdag - och varje humör! Är du ny på jobbet är muggar med roliga citat en utmärkt isbrytare. Eller vill du bara skryta med hur mycket din partner ******* dig? Visst kan muggar med rolig text verka kliché? Men vi lovar att en T-shirt med inbyggt müsli-fack inte är i närheten så lyckat. En annat stämningshöjare på kontoret är förstås extra goda vintillbehör och sprittillbehör. Och om du väl håller på att leta muggar med roliga tryck? Passa på att ge kontorstillbehören en glowup.
 

Behöver läraren eller chefen en ny mugg? Javisst!

Dags för årets obligatoriska gåva till chefen eller läraren? Vad är bättre än en snygg mugg åt personen du känner lite grann - och ändå inte? En rolig mugg till jobbet är perfekt när du vill ge en present till chefen. Utan att bli för personlig. För vem kan vara säker på att chefen inte är hyperallergisk mot blommor? Eller bara snacksar på proteinkoncentrat? En fin mugg blir en suverän present till kollegan! Bortsett från att vara fin går den ju att fylla med vad man vill! Allt från kaffe till snusprillor och skosnören. Det är alltså en mångfunktionell födelsedagspresent åt både halv- och helbekanta. Ja, det fungerar till och med att ge roliga muggar åt barn! Hitta den perfekta koppen i vårt stora utbud av roliga muggar åt lärare, chefen och alla andra såklart.

Produkter i Muggar & Glas

Sortera och filtrera

59 produkter

59 produkter

Blinkande Partyglas
Från
79:-
Känslomugg
Made in Germany
199:-
Vänner Mugg
149:-
Objektivmugg
Nya prylar
129:-
Känslovas
Made in Germany
495:-
Känslokopp
Made in Germany
199:-
Ember Cup Smart Kopp
Nya prylar
Från
1 395:-
Känslokanna
Made in Germany
Från
399:-
Ice Shooters
Ej i lager
29:50 59:-
50%
Visar 48 av 59 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn