Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Tesil Baby Nessie

Art.no 13068

När andra sjöodjur gömmer sig i djupa kastruller håller Baby Nessie till i din tekopp. Där simmar hon runt och förvandlar varmt vatten till smakrikt te!

119:-

I lager

Produktbeskrivning

Det är lätt att tro att sjöodjur äter vattenväxter (plus en och annan närgången människa), men Baby Nessie äter faktiskt bara torra teblad! Fyll hennes mage med ett gott löste och låt henne simma runt några minuter i en kopp så har du snart din favoritdryck redo!

Även om du råkar ha en djup tekopp bottnar Baby Nessie, hon har fötter och kan stå av sig själv i koppen. Dessutom är syskonkärleken extra stark hos sjöodjur: Baby Nessie får plats att vila i storasyster Sleven Nessies varma famn.

Spana in Sleven Nessie också!

Fakta om Tesil Baby Nessie

 • Tesil formad som ett gulligt sjöodjur!
 • Dela tesilen i två delar för att fylla Baby Nessies mage med löste
 • Kan stå av sig själv, får plats att stå i sleven Nessie
 • Storlek: 5,5 x 4,8 x 15 cm
 • Tillverkad i BPA-fri silikon
 • Tål diskmaskin

4.2

Sortera efter

 • P
  Pojkvän

  Verifierad kund

  Kvalité kontra Gullighet

  Jag köpte denna till min flickvän i födelsedagspresent. Jag har Sleven i samma serie så tänkte: Ja! Klart hon ska få en sån! Gullighet: 5/5. Den går hem, gulligt! Inga konstigheter! Kvalité: 1/5. För det första: Häller man i lösté i denna "tesil" och doppar den i muggen så har iallafall vi fått intrycket att hålen är för stora. Mindre flagor av téet hamnar i koppen. Detta är INTE kvalité enligt mig. Och för det andra: Visst ser det gulligt ut att den står i muggen? Det är gulligt! Men det funkar inte. Jag har provat att haft mycket te i och jag har provat att ha lite te i. Mycket vatten, lite vatten, det funkar inte! När jag släpper den så ramlar den framåt eller åt sidan, hur jag än försöker. Så, ska du ha en kvalitétstésil, köp en riktig, i metall. Vill du ha något gulligt att ha ståendes bredvid ditt löste som prydnad och ge dina besökare intrycket: Va gullig! Var har du köpt den? Vill ha en sån! Varsågod... Och det sista, frågan om "vad jag hade velat veta innan jag köpt denna produkten". Det är: Hålen är lite för stora så små flagor av teet kan komma ut i ditt te, du måste därför ha en sil att sila teet efter du "rört om det". Sen att det inte garanteras att den står upp i koppen.

 • M
  Mona B.

  Verifierad kund

  Gör frukosten roligare

  Gör frukosten roligare

 • E
  Elin

  Verifierad kund

  Så söt

  Lätt att använda och göra rent eftersom den är i silikon samt super fin

 • E
  Eva

  Verifierad kund

  Tesil

  Tesilen var en present. Hon vart jätteglad och fler på festen ville också ha en. Jag vet inte om hon har använt den än. Men den var så söt och lagom storlek för en kopp

 • V
  Vican

  Verifierad kund

  Så söta

  Perfekt sak för barnfamiljen. Om nu barnen gillar te vill säga ;) (Resten av texten är bara för att jag ska få ihop 100 bokstäver)

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn