Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Sushi Bazooka

Art.no 4098

Lägg ris och ditt val av sushifyllning i röret, kläm ihop det och tryck ut en perfekt rund makirulle. Bara att vira sjögräs runt och njuta som en japan!

299:-

Tillfälligt slut

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Ris och rå fisk - det finns ingenting nyttigare. Vi håller på med alla möjliga sorters dieter här uppe i Sverige men japanerna har fattat hela grejen sedan urminnes tider. De blir alltid minst 140 år gamla och det finns bara typ 300 tjocka japaner, och de jobbar som sumobrottare hela högen. Allt detta tack vare ris och rå fisk.

Man borde egentligen äta det hela tiden men, visst, det är jobbigt att behöva gå till en sushirestaurang och, jepp, det blir ganska dyrt i längden. Och om man ska göra sushi hemma får man hålla på och trixa med en sån där rullmatta, som man till slut helst bara vill lägga sig och vila på. Att det ska vara en sån konst att göra egen sushi.

Allting vore enklare om du hade en sushi-bazooka som bara sköt ut en riktigt stadig makirulle på matbordet varje kväll och, jajamensan, den har du här. Du lägger dess tre delar i läge, fyller den med ris och vad du så önskar för goda fiskar och grönsaker, fäller ihop den och - BAM! - ut kommer en perfekt formad rulle, bara att vira in i sjögräs och njuta på det där friska och sunda viset man bara gör med egen sushi. Douzo meshiagare, som en japan skulle sagt.

Fakta om Sushi Bazooka:

 • Laga egen sushi hemma! Med Sushi Bazooka blir det enkelt att göra sushi. Fyll röret med ris och fyllning, stäng det, och pressa ut en perfekt formad makirulle.
 • Tre olika delar i plast som är enkla att diska (maskindisk rekommenderas ej)
 • Mått: ca 29,5 x 5,5 cm
 • Instruktioner på engelska medföljer
4.8

Sortera efter

 • G

  Köpte den till ett barnbarn

  Köpte den till ett barnbarn och hon gjorde med stor bravur sushis dagen efter som alla som åt gillade. Tyvärr var jag inte med.

 • E

  Superbra

  Superbra

 • S

  Funkar perfekt!

  Funkar perfekt!

 • R

  Sushi

  Älskar den! Det bästa,onödiga sak som jag har köpt,som jag inte kan vara utan.

 • T

  Sushi bazooka

  Super bra!!!! Blev så proffsiga sushin som dottern gjorde själv. Absolut den bästa !!! Tänker köpa en till så vi kan göra sushi tillsammans 10/10 poäng

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn