Spana in alla våra adventskalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Splatypus Spatel

Art.no 19260

Om det är något Ototo kan så är det att designa annorlunda köksredskap! Deras Splatypus-spatel liknar ett gulligt näbbdjur, och den smala näbben passar perfekt för att gröpa ut det sista ur till exempel sylt- eller nötkrämsburken.

219:-

7 i lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Den här praktiska silikonspateln hjälper dig inte bara att sprida ut sylten på smörgåsen. Den sprider dessutom glädje! Splatypus har en unik design som påminner om ett gulligt litet näbbdjur. Tack vare den långa näbben blir det busenkelt att gröpa ur det sista ur burkar, men också att bre ut smaskiga pålägg på mackan. Det mjuka silikonmaterialet gör att du utan problem kommer åt precis alla hörn inuti burken.

Roliga köksredskap är alltid bättre än tråkiga köksredskap. De sätter liksom en liten guldkant på tillvaron och gör att de där halvtråkiga vardagssysslorna känns en aning roligare! Splatypus från Ototo är med andra ord den perfekta gåvan till någon som ofta klagar på hur tråkigt det är med kökssysslor (eller till någon som helt enkelt älskar sylt och vill vara säker på att varje liten droppe kommer till användning).

Fakta om Splatypus Spatel

  • Njut av varje nötkräms- eller syltdroppe! Splatypus är en silikonspatel med lång näbb som hjälper dig att gröpa ut det sista ur burken
  • Mått: 21 x 3 x 2 cm
  • Vikt: cirka 60 gram
  • Material: livsmedelsgodkänd PA-plast och silikon – fri från BPA
  • Tål diskmaskin
  • Varumärke: Ototo Splatypus Jar Scraper Spatula

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn