Vitlök är gott och skyddar mot allt från förkylningar till vampyrer, och man skulle kunna gissa att nästan varje svenskt hem har en vitlökspress. Man skulle också kunna gissa att den vitlökspressen sällan används, eftersom vitlökspressar är det absolut mest svårdiskade köksredskapet som finns.
I Garject Vitlökspress, däremot, stoppar du bara i oskalade vitlöksklyftor och trycker till. När du öppnar den så plogas vitlöken automatiskt av från pressen, förslagsvis rätt ner i maten, och med en spak i handtaget kan du enkelt skjuta skalresterna rätt ner i soporna.
Inte nog med att du nu har en vitlökspress som det bara är att skölja av, du har också fingrar utan vitlöksdoft och några extra minuter att lägga på något roligare än disk. Så himla fint.
Fakta om Garject Vitlökspress:
- Pressar enkelt oskalade vitlöksklyftor. När du öppnar pressen skrapas rester kring öppningen automatiskt av. Inuti pressen finns en liten katapult som skjuter iväg det överblivna vitlöksskalet med ett lätt tryck på en spak.
- 19,3 cm lång
- 357 gram
- Vitlökspressen är gjord i borstat rostfritt stål med detaljer i hårdplast
- Tål maskindisk (på överhyllan)