Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Eggland Äggpocherare

Art.no 19287

Med Eggland Äggpocherare från Ototo får du en god start på dagen, bokstavligt talat! Placera formen i kokande vatten, knäck ett ägg och låt det pochera sig själv – samtidigt som ägget ser ut att vara på tropisk semester.

199:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Redskap och verktyg i köket är något som vi alla behöver. Så varför använda tråkiga köksredskap när du istället kan använda roliga köksredskap? Med denna coola äggpocherare i silikon slipper du stöka runt med ättikssprit, få till en perfekt sjudning och göra virvlar i vattnet. Här räcker det att du kokar upp vatten, knäcker ett ägg i formen och väntar medan det guppar runt en stund som värsta livsnjutaren.

Med den här lilla filuren i din ägo behöver du inte längre nöja dig med att endast äta pocherade ägg ett par gånger om året, när du exempelvis unnar dig frukost eller brunch på restaurang. Eggland är som en slags pocherade ägg-form som gör processen betydligt enklare! Den passar perfekt att ge bort som gåva till en äggälskare i din närhet, eller behålla själv om du tycker att du förtjänar något äggstra lyxigt.

Fakta om Eggland Äggpocherare

  • Pochera ägg? Nemas problemas! Detta roliga köksredskap gör det lättare än någonsin att få till de perfekta pocherade äggen till frukost
  • Koka upp vatten, knäck ett ägg i Eggland-formen och sätt ner formen i det kokande vattnet, så tillagas ditt pocherade ägg smidigt
  • Mått: 10,4 x 10,4 x 8,9 cm
  • Vikt: Cirka 70 gram
  • Material: livsmedelsgodkänd silikon – fri från BPA
  • Tål diskmaskin
  • Varumärke: Ototo Eggland Egg Poacher

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn