Spana in alla våra adventskalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Avokadohalvor Salt- och Pepparkar

Art.no 19210

Har du en kompis som inte får nog av avokador? Grattis, då har du nu hittat den perfekta gåvan! Dessa roliga salt- och pepparkar liknar avokadohalvor och formar tillsammans en väldigt verklighetstrogen avokado.

149:-

Lågt lager

  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Avokadon är egentligen bara ett enda stort mysterium. Först och främst så verkar ingen vara är helt säker på om avokadon är en frukt eller en grönsak, och när du bestämmer dig för att köpa hem den mystiska fruktgrönsaken så måste du dessutom avvakta ett bra tag innan du kan äta den. Vänta inte för länge bara! När avokadon väl kan ätas har du som mest några timmar på dig innan det är försent. Är du en av dem som älskar avokado, allt det här till trots? Då är det hög tid att investera i roliga salt- och pepparkar som symboliserar din avokadokärlek!

Den här coola uppsättningen består av två verklighetstrogna avokadohalvor där du kan förvara både salt och peppar. När du sätter ihop de två halvorna liknar kryddsetet en hel avokado, helt perfekt mogen förstås. Du kan med fördel låta karet stå framme på köksbänken – det tar inte bara väldigt lite plats utan är också oerhört snyggt!

Fakta om Avokadohalvor Salt- och Pepparkar

  • Vad sägs om saltkar och pepparkar som liknar två mogna avokadohalvor? Den perfekta köksdetaljen för alla avokadoälskare!
  • Set med salt- och pepparkar i två delar
  • Mått: 9 x 6,5 x 6,5 cm
  • Material: porslin
  • Handdiskas
  • Modell: Balvi Salt & pepper set Avocado

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn