Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Välj och vraka fritt bland våra 3 för 2-produkter, köp 3 betala för 2

Se alla våra 3 för 2-produkter

Duschhållare med Sugpropp

Art.no 19512

Vill du kunna fästa duschmunstycket på en perfekt höjd, och på så vis njuta av duschen utan att behöva hålla munstycket i handen? Denna duschhållare med sugpropp kan enkelt monteras på duschmunstycket, och fäster på de flesta släta ytor.

29:-

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

I vissa hem finns det sjukt smarta handduschhållare där du kan justera höjden på fästet. Så himla smidigt! Men du kanske lever med ett vanligt, fast fäste för munstycket i duschen? Det innebär att samtliga familjemedlemmar måste duscha med munstycket på samma höjd, vilket är allt annat än optimalt. Den längsta familjemedlemmen behöver böja sig ner som Quasimodo för att skölja ur håret, medan kortisen inte når upp för att ta tag i duschmunstycket om hen skulle vilja hålla det i handen. Lösningen på det hela har du precis framför dina ögon just nu – en handduschhållare med sugpropp.

Med denna smarta pryl monterad på munstycket kan du med hjälp av sugproppar fästa det på valfri höjd medan du duschar. Monteringen är så pass enkel att du bara skruvar av duschmunstycket från slangen, trär på greppet och skruvar tillbaka munstycket igen. Sedan kan du fästa duschmunstycket på valfri höjd på de allra flesta släta ytor, exempelvis glas eller kakel som oftast brukar finnas i badrum.

Fakta om Duschhållare med Sugpropp

  • Häng upp munstycket i duschen på valfri höjd med denna smarta duschhållare med sugpropp
  • Flexibel silikon, hållaren passar de flesta munstycken
  • Fäster med sugproppar på de allra flesta rena, torra och släta ytor, inget borrande eller annan montering på väggen krävs
  • Enkel att använda: skruva av duschmunstycket från slangen, trä på silikongreppet och skruva tillbaka munstycket, så kan du hänga upp duschen på vilken höjd som helst på väggen
  • Mått: 7 x 4 x 3 cm
  • Vikt: cirka 25 gram
  • Material: silikon

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn