Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Snug Rug Strandhandduk

Art.no 18524

Efter doppet väntar såklart en stor och skön handduk på dig! Strandhandduken från Snug Rug passar perfekt till sommarens alla badutflykter, och det mjuka microfiber-materialet absorberar fukten och torkar därefter snabbt. Välj mellan flera färger.

249:-

Produktbeskrivning

Det spelar ingen roll hur varmt det är i vattnet, när du kommer upp efter doppet finns det en väldigt stor risk att du är både blöt och kall. Bästa sättet att tackla problemet är såklart med en stor och mjuk handduk, och strandhandduken från Snug Rug passar perfekt oavsett om du hänger vid havet eller poolen.

Handdukens storlek gör den ypperlig att svepa in sig i efter ett dopp i det blå, eller för att ge ordentligt med plats när du vill ligga på den. Och om du gillar strandhäng kommer du dessutom uppskatta att sanden faktiskt håller sig på marken och inte fastnar på handduken. Den snabbtorkande handduken är gjord av microfiber som absorberar fukt på nolltid, och ser till så att du blir både torr och varm. De täta microfiberna förhindrar att dålig lukt uppstår, så din handduk håller sig fräsch längre. Handduken är lätt och smidig att bära med sig, och du får även med ett schysst litet fodral som gör den extra smidig att packa ner i väskan.

Till badhuset, campingen, gymmet eller utflykten – den stora microfiber-handduken från Snug Rug passar bra för dig som följer rådet från Liftarens guide till galaxen och alltid tar med dig en handduk!

Fakta om Snug Rug Strandhandduk

  • Stor och snabbtorkande handduk, perfekt att ta med till strand, pool och gym!
  • Mjuk microfiber-handduk som snabbt absorberar fukt och torkar cirka 4 gånger fortare än en vanlig bomullshandduk
  • Kompakt utformad med ett smidigt fodral att transportera handduken i
  • Välj mellan flera olika färger
  • De täta microfiberna förhindrar att dålig lukt uppstår, så din handduk håller sig fräsch längre. Tack vare fibrerna kan dessutom föroreningar och bakterier fångas upp, vilket förhindrar att de sprids vidare till andra
  • Mått: 90 x 200 cm
  • Vikt: 400 gram
  • Material: microfiber (80% polyester och 20% polyamid)
  • Tvättråd: tål maskintvätt

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet