Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Chili Klaus Chili-nötter

Art.no 18945

Chili Klaus höjer såklart det klassiska snackset till nya höjder – här är starka nötter med skönt sting av chili. Välj mellan olika styrkor, lika goda till drinken som till fredagsmyset!

 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Chilinötter låter kanske inte som något revolutionerande, men ibland behöver även klassiska snacks uppgraderas lite. Just därför har Chili Klaus styrt upp snackutbudet och erbjuder chilinötter som smakar lite utöver det vanliga – perfekta som drinktilltugg eller till fredagsmyset. För att både luttrade chilifanatiker och nyfrälsta chilifans ska kunna njuta av snackset finns nötterna såklart i olika styrkor.

Chilinötterna i den röda burken är klassiska chilinötter: jordnötter som är inbakade i ett krispigt och chilikryddat täcke som ger en mild och behaglig chilismak. Med en wind force på 4 passar de perfekt som tilltugg till en drink, och du behöver inte varna gästerna innan de tar en tugga. Nötterna i den svarta burken är jordnötter som kryddats med bland annat jalapeño och habanero för en mer distinkt hetta. Chili Klaus klassar dessa som wind force 6, och nötterna passar perfekt till en läskande kall öl.

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter, är en dansk chiliälskare och underhållare med en Youtube-kanal där han bland annat utmanar kändisar att provsmaka extremt starka chilisorter. Fascinationen för chili har lett fram till egna varumärket Chili Klaus – här finns både produkter med släng-dig-i-väggen-hetta och mildare godsaker med tydlig chilismak. Styrkan i alla produkter rangordnas på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”, där 1 är en väldigt mild smak och 15 är extremhet chilibonanza.

Älskar du också chili? Missa inte resten av våra superstarka och chiliosande godsaker!

Fakta om Chili Klaus Chili-nötter

 • Klassiska snackset chilinötter levlar upp i styrka när Chili Klaus serverar dem!
 • Perfekta godsaker till chiliälskaren
 • Burkarna med nötter säljs styckevis
 • Välj mellan olika styrkor:
  • Chili Nuts (röd burk): jordnötter som är inbakade i ett krispigt och chilikryddat täcke, passar perfekt som tilltugg till en drink eller som snacks på festen. Wind force 4
  • Spicy Peanuts (svart burk): jordnötter som får en tydlig hetta från kryddningen med bland annat jalapeño och habanero-chili. Wind force 6
 • Nettovikt: 100 gram (Chili Nuts) / 140 gram (Spicy Peanuts)
 • Innehåller jordnötter, kan innehålla spår av nötter, gluten och mjölk. Se fullständig lista över ingredienser här
 • Varumärke: Chili Klaus Chili Nuts / Spicy Peanuts
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
 • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges
5

Sortera efter

 • M

  Inte särskilt starka

  Vi gick med de mildare (älskar chili, men har inget behov av att äta jättestarka bara för att), och om ni är vana vid att äta starka saker så är inte det här starkt alls. Med det sagt: de var jättegoda, och vi kommer köpa igen.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn