Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Chili Klaus Chili-chips

Art.no 18944

När Chili Klaus gör sina egna chips blir resultatet oemotståndligt krispigt med en skön hetta från Trinidad Scorpion-chilin! Välj om du vill ha en mjuk chilitouch eller chilichips med rejält bett!

49:-
 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Att krispiga chips är snudd på oemotståndliga kommer väl knappast som en nyhet, men är du en chiliälskare av rang är det lätt att tycka att den där friterade potatisskivan känns lite väl tam. Lyckligtvis dyker självaste Chili Klaus upp som räddaren i nöden och bjussar på chilichips som fått precis rätt sting av favoritkryddan! För att både luttrade chilifanatiker och nyfrälsta chilifans ska kunna njuta av snackset finns det såklart i olika styrkor.

Mildast är den röda påsen där chipsen fått smak av beskedliga kryddor som tomat, lök och paprika med en mild touch av Trinidad Scorpion Moruga-chili. Den röda påsen är med sin wind force 4 perfekt för dig som är ute efter goda chips med ett mysigt chili-sting. Chipsen i den svarta påsen är också smaksatta med en god kryddmix, men här är det istället Trinidad Scorpion Butch T.-chilin som spelar en solklar huvudroll. Chipsen har ett rejält bett av chilihetta med wind force 8. Och om du inte får nog av chili är det helt klart läge att spana in en god chili-dip från Chili Klaus!

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter, är en dansk chiliälskare och underhållare med en Youtube-kanal där han bland annat utmanar kändisar att provsmaka extremt starka chilisorter. Fascinationen för chili har lett fram till egna varumärket Chili Klaus – här finns både produkter med släng-dig-i-väggen-hetta och mildare godsaker med tydlig chilismak. Styrkan i alla produkter rangordnas på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”, där 1 är en väldigt mild smak och 15 är extremhet chilibonanza.

Älskar du också chili? Missa inte resten av våra superstarka och chiliosande godsaker!

Fakta om Chili Klaus Chili-chips

 • När Chili Klaus bjussar på chips blir det massor av krisp och skön hetta från Trinidad Scorpion-chili!
 • Perfekta godsaker till chiliälskaren, passar desutom utmärkt till en chili-dip från Chili Klaus
 • Chipspåsarna säljs styckevis
 • Välj mellan olika styrkor:
  • Trinidad Scorpion Moruga (röd påse): chips som smaksatts med tomat, lök, paprika och en mild touch av Trinidad Scorpion Moruga-chili. Wind force 4
  • Trinidad Scorpion Butch T. (svart påse): chips som smaksatts med generösa mängder Trinidad Scorpion Butch T.-chili för rejäl hetta. Wind force 8
 • Nettovikt: 150 gram
 • Se fullständig lista över ingredienser här
 • Varumärke: Chili Klaus Chili Chips
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
 • Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp, om inget annat anges

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn