ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Friends You Are My Lobster Badbomber 2-pack

Art.no 17803

Visste du att humrar träffar sin själsfrände och spenderar resten av sitt liv med en och samma hummer? För ett troget Vänner-fan kommer inte detta som en nyhet utan är en av alla Phoebes visdomar vi fått ta del av. Visa din käraste att ni är menade för varann med den självklara gåvan – badbomber i form av humrar!

79:-

I lager

Produktbeskrivning

Vem kunde ana att Vänner är en väldigt allmänbildande serie egentligen? Av alla lärdomar vi fått från vår favoritserie är den allra mest romantiska helt klart den från The One With the Prom, där Phoebe förklarar för Ross hur humrar vandrar klo i klo tillsammans genom livet. När en hummer funnit sin själsfrände finns det helt enkelt inget som skiljer dem åt. Så finns det då något finare sätt att uttrycka kärleken till sin själsfrände på än med ett par badbomber i form av söta humrar? Glöm tråkiga rosor och trött gammal choklad, här har vi det ultimata kärleksbeviset!

Förpackningen innehåller ett kärlekskrankt hummer-par, en för dig och en för din käraste. Lägg de två vattendjuren i badkaret och njut av ett bubblande bad med en fräsch, tropisk doft (helt utan minsta spår av hummer-doft – vi lovar!). Givetvis fungerar humrarna lika bra när du vill visa din uppskattning för din själsfrände till bästis, eller till någon annan du tycker extra mycket om. Är mottagaren en inbiten Vänner-fantast blir metaforen ännu mer självklar – annars finns risken att din vän tittar lika skeptiskt på dig som Ross tittade på Phoebe efter att hon presenterat sina hummer-fakta!

Får du inte nog av favoritserien ska du såklart spana in våra andra Vänner-prylar också!

Fakta om Friends You Are My Lobster Badbomber 2-pack

  • Visa din själsfrände att det är ni två för evigt med en romantisk kärleksförklaringen i form av badbombs-humrar
  • Har du sett TV-serien Vänner vet du att humrar är monogama och spenderar hela sitt liv med en och samma partner, så detta är den perfekta gåvan till själsfränder och Vänner-fans (och till folk som gillar kräftdjur)
  • Officiell licensierad Vänner-produkt
  • Säljs i 2-pack
  • Tropisk doft och mjukgörande ingredienser förgyller badet lite extra
  • Innehåller kokosolja och sheasmör. Se fullständig lista över ingredienser här
  • Badbomberna mäter cirka 9 x 6 x 3 cm
  • Vikt: 2 x 60 gram
  • Mått på förpackning: 10 x 13 x 4 cm

Art.no

17803

Varumärke

PALADONE

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet