Hitta julklappar och julklappstips

Är du ute efter julklappstips på nätet till nära och kära? Här på CoolStuff hittar du roliga och annorlunda julklappar och prylar som folk verkligen vill ha! Använd Julklappsgeneratorn här nedanför genom att ställa in prisintervall och ett eller flera av mottagarens intressen, så spottar generatorn ur sig en mängd träffsäkra tips på roliga julklappar!


Gillar du julen minst lika mycket som vi gör?! Spana in vår sida med julpynt och förvandla december till en magisk månad! Och när vi ändå pratar om december – räkna ner till julen med någon av våra roliga adventskalendrar och årets julklapp 2018!

Du vet väl förresten att vi erbjuder julklappsinslagning i kassan - perfekt för dig som inte vill slå in själv eller skickar julklappen direkt till mottagaren.

Julklappar 2018

Ska du köpa julklappar och vill ha lite extraordinära julklappstips som kommer att ta din mottagare med storm? Eller känner du dig kanske själv vilsen och har svårt att komma på vad du ska önska dig i julklapp i år? Frukta icke, här på CoolStuff har vi massor av annorlunda och roliga julklappar som passar alla möjliga typer. Vårt sortiment består av unika, smarta, praktiska, komiska, romantiska och coola prylar som är något utöver det vanliga. Oavsett vad du letar efter kan vi hjälpa dig att hitta den bästa julklappen för just dina behov.

Underbara julen..

Här på CoolStuff älskar vi julen. Oavsett om du är barn eller vuxen kan man inte förneka att julen är en magisk tid. På morgonen vaknar man till ett vackert vinterland och tänder det fjärde ljuset i adventsljusstaken. Man äter en god julfrukost med familjen samtidigt som man lyssnar på mysig julmusik. Tillsammans sätter föräldrarna sedan igång med julförberedelserna medan barnen håller sig för sig själva och leker i lugn och ro. Senare kommer hela tjocka släkten som ni har längtat efter att träffa och huset fylls av glädje och skratt. Ni tittar på Kalle Anka, bygger en snögubbe och äter julmiddag medan ni njuter av en harmonisk jul tillsammans.


Okej… kanske är julen inte riktigt så här idyllisk i något hushåll. Snarare vaknar man oftast till slasksnö och regn om där ens är någon snö överhuvudtaget och glömmer helt bort att man ska tända adventsljusstaken. Frukosten kan man inte njuta av för man kan inte sluta tänka på hur i herrans namn man ska ta sig igenom ännu en omgång av julhysteri samtidigt som julmusiken ekar högt och hotfullt. När väl det är dags för förberedelserna inser man att man har glömt bort att köpa flera ingredienser och att julgodiset inte kommer att räcka. Kanske inser man också att man inte hunnit fixa alla julklappar och tvingas ut på en omöjlig julklappsjakt. Så småningom fylls huset med massa släktingar som man inte har träffat på evigheter och som man aldrig har något att prata om med. Det hela slutar med att du missar Kalle Anka och står med ena foten i köket under julmiddagen.

Julklapptips för alla

Lyckligtvis finns där dock ett ljus i tunneln - julklappsöppningen. Julklappsöppningen är något som alla ser fram emot och ett tillfälle där alla kommer samman. Så länge man aktar sig för att inte ge en julklapp som är totalt misslyckad och det är här vi kommer in. Vi på CoolStuff är experter på presenter och kan hjälpa dig att hitta en julklapp som passar oavsett vilken mottagare du ska köpa till. Det spelar ingen roll om du letar efter en julgåva till den närmsta familjen, släktingar, vänner eller din partner - vi har de bästa julklapparna. Är du ute efter en julklapp till en person baserat på ålder eller under ett visst pris har vi även kategorier för det. Förutom julklappar som passar perfekt till en viss mottagare har vi även prylar som matchar en viss persons intressen. Våra presenter passar t.ex. dig som är livsnjutare, globetrotter, tekniknörd, mästerkock, djurälskare och mycket mer. Behöver du bara inspiration till saker att önska sig i julklapp kommer du också att kunna finna det här.


Självklart ska du därför göra vad du kan för att julklappsöppningen blir årets succé. Så släpp din inspirationstorka nu genom att kolla in vårt sortiment ovan och använda dig av vår julklappsgenerator. Våra tips på julklappar inkluderar som sagt en massa grymma prylar. Behöver du mer inspiration kan du även kolla in våra sidor för Julklapp till mamma, Julklapp till pappa, Julklapp till honom, Julklapp till henne, Julklapp till pojkvän och Julklapp till flickvän.