Blogga om oss

Har du en blogg eller egen hemsida? Vi tycker det är jätteroligt när bloggare skriver om oss och våra prylar och är alltid öppna för förslag på samarbeten! Här kommer några förslag på hur vi kan hjälpa till, men tveka inte att kontakta oss om du har några egna idéer eller frågor!

Tipsa om våra prylar
Använd fritt våra bilder, filmer och beskrivningar för att skriva om våra prylar så länge du länkar till oss!

Testa prylar
Vill du testa eller recensera något vi säljer? Vi bistår gärna med produkter och lägger oss självklart inte i vad du tycker om dem och skriver på bloggen. Vi gillar ärliga bloggare bäst! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut produkter så måste vi tyvärr ha vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. Kontakta oss genom formuläret nedan så återkommer vi!

Anordna tävling
Många bloggar gillar att anordna tävlingar och lotta ut grejer till sina läsare. Vi bistår gärna med priser, tävlingsidéer, feedback etc om det är något vi tycker låter bra. Precis som vid pryltestning så måste vi dock ha krav på hur populär din blogg ska vara för att få tävla ut prylar från oss.

Kontakta oss genom formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!

Tyvärr har vi inte möjlighet att svara alla som vill blogga om oss och våra produkter. Vi återkommer i de fall då vi ser bäst möjligheter för ett gemensamt givande samarbete.

Vi tar emot och utvärderar de förfrågningar vi får från bloggare och youtubers över 18 år.