Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Juldansen

Den coronasäkra juldansen

Nu nalkas det mot jul, detta monumentala skitår. En väldigt annorlunda jul som för de flesta inte alls kommer bli som vi hade tänkt, önskat eller hoppats på. Det går tyvärr inte att komma ifrån att många inte mår så bra som de förtjänar. Rent fysiskt sprider sig både virus och restriktioner. Rent psykiskt påverkas vi alla av de förhållandena som nu råder och känner avsaknad av nära, kära och umgänge.

Vi skickar ut 200 klappar till era nära & kära…

Vi vill nu försöka dra vårt lilla, lilla strå till stacken. CoolStuffs hela existens vilar på att sprida glädje och kärlek, och förutom att coronasäkra juldansen vill vi nu via vårt Giving Back-program passa på att uppmärksamma de mest utsatta.

Vill du uppvakta någon som du själv inte kan räcka över julklappen till, någon som förtjänar det som mest? Läs mer längre ner på sidan om hur vi tar hand om allt för er.

Säkert juldansande

Alla varianter av långdans och ringdans faller dessvärre bort eftersom de kräver närkontakt, handhållande och liknande övningar som inte är kompatibla med julen 2020. Den populära sången Karusellen (Jungfru Skär) med textraden "Skynda på, skynda på, nu ska karusellen gå!" riskerar bara att riva upp jobbiga minnen från sommarens inställda utflykt till nöjesfältet. Och klassikern "Ritsch, ratsch, filibom-bom-bom" rekommenderas definitivt inte eftersom den beskriver hur folk tvättar sig med sodavatten. Vi har inga kliniska studier som tyder på att sodavatten skulle vara att föredra framför tvål, vatten och handsprit, så det blir bara vilseledande.

Däremot har det visat sig att barnens favoritdans Små Grodorna faktiskt går att genomföra på ett säkert och ansvarsfullt sätt, om än med några små justeringar.

Glöm inte att bjuda in släkt och vänner som inte kan närvara fysiskt på julafton till ett digitalt firande. Rikta en webbkamera eller mobiltelefon mot julgranen och gör er redo att synkronisera dansandet med dem som inte är på plats.

Ställ er därefter i en stor cirkel runt granen, med ungefär 2 meters mellanrum mellan er. En vanlig groda mäter cirka 8 cm, det innebär att det ska få plats nästan 25 grodor mellan dig och din närmsta danspartner. Är du ändå osäker på hur stor en vanlig groda är föreslår vi att du tänker dig att avståndet till de andra dansarna ska vara stort nog för att grodan Kermit och minst två av hans vänner ska kunna rada upp sig i en conga-line mellan er.

Kou ack ack ack, kou ack ack ack, kou ack ack ack ack kaa. Kou ack ack ack, kou ack ack ack, kou ack ack ack ack kaa.

Eftersom detta är julens enda dans rekommenderar vi att ni upprepar den minst en gång. Tvätta därefter händerna noggrant innan ni fortsätter julfirandet.

Skriv en hälsning, vi löser resten!

Ta del av vårt Giving Back-program och motivera varför personen du vill att vi skickar julklapp till förtjänar den, så fixar vi en ätbar gåva. Vi skickar med en personlig hälsning från dig/er på ett av våra fina hälsningskort, vi slår in gåvan och skickar den med hemleverans (som lämnas utanför mottagarens dörr). Allt du behöver göra är att skicka in din motivering och kontaktuppgifter till både dig och mottagaren, samt skriva din hälsning (max 200 tecken) här under så fixar vi resten.

(Vi kommer försöka att skicka så många klappar vi bara hinner och orkar, det blir minst 200 stycken.)

Klicka på den här länken för att delta

(Vänligen notera att mottagarens adressuppgifter kommer att delas med Klarna och Budbee/Postnord för att kunna levererar gåvan, och vi behöver din nominering senast 17/12 för att kunna garantera leverans innan jul. CoolStuff sparar inte adressuppgifter.)

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet