Visa större bild

Mjukglassmaskin

Mjuk glass är lyxigare än hård! Med en egen mjukglassmaskin svänger du lätt ihop en hel liter mjukglass, och du kan smaksätta den precis som du själv vill! Prova att göra bananglass, kaffeglass eller korvglass!

399:-
Mjukglassmaskin - Mjukglassmaskin
Mjukglassmaskin
399:-
134 st i lager

Mjukglass är som vanlig glass fast mjuk, och kanske är det just det som bidrar till att den känns så lyxig. Lyxkänslan kan också ha att göra med att den är så svåråtkomlig; vill man ha mjukglass får man glatt knata ner till korvkiosken, köpa en halvdan vaniljmjukglass och doppa den i massor av strössel för att den ska smaka något.

Om man däremot kunde göra mjukglass hemma, då skulle den ju kunna smaka hur sjuttsingen som helst! Och du förstår säkert vart vi vill komma: det går att göra mjukglass hemma, allt som krävs är en mjukglassmaskin och lite ingredienser. Koppla in maskinen i eluttaget, häll i glassblandningen och tryck på on-knappen. Efter ca 15 minuter kan du trycka ut perfekt mjukglass rätt ner i en strut, bägare eller bara en vanlig skål.

Fördelen är att du inte behöver köa till en korvkiosk, att du kommer känna dig som en kung när du spritsar ut glassen och framför allt att du kan göra mjukglass i vilken smak du vill. Recept medföljer på bland annat bananglass, kaffeglass och citronglass, men ta chansen att experimentera! Varför inte göra korvglass?

Fakta om Mjukglassmaskin

  • Maskin för att göra mjukglass hemma!
  • Ingredienser som krävs är mjölk, grädde, gelatin och socker plus valfri smaksättning!
  • Vegetabiliska alternativ till gelatin kan användas, till exempel gelésocker
  • Skålen fryses in i 24 timmar innan användning
  • Rymmer 1 liter glass
  • Det tar ca 25 minuter att göra mjukglassen
  • Manual och nio recept medföljer (svenska och engelska)

1 recension

Gott men lite krångligt

skriven 2014-06-17 av Maria

Maskinen fungerade bra, men glassrecepten var lite krångliga med gelatin etc. Inte så lätt för barnen att använda, tyvärr. Men glassen blir bra.

40 av 47 personer tyckte denna recension var hjälpsam

Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Andra har även kollat på

Tillbaka till toppen