Fri frakt vid köp över 499:-
Visa större bild

ION iCade

Sätt din iPad i dockan och gör dig beredd med joystick och knappar, för nu ska det spelas! Kompatibel med alla klassiska Atarispel och många andra spel.

Denna produkt har utgått och går inte längre att beställa

Ta med din iPad till 1982.

Gamla människor minns det så väl, tiden innan hemdatorn. Tiden då man var tvungen att gå till grillkiosken och stadens enda arkadspel, som man matade med enkrona efter enkrona för att undvika att det lilla rymdskeppet rammades av asteroider. Timmarna gick och armarna blev så trötta att de nästan domnade bort men man var bara tvungen att hjälpa den där lilla grodan att skutta över vägen, en gång till. Du som var med minns det säkert med en viss nostalgisk värme.

Och nu kan du uppleva allt igen, i ditt eget hem med din egen iPad. För att inte tala om er kids där ute som behöver lite hederlig old school gaming. iCade heter den nostalgiska lådan som gör allt detta möjligt. Så fort du satt din iPad på plats så ansluter sig joystick och knappar automatiskt och trådlöst via bluetooth. Så det är väl egentligen bara att fundera över vilket spel du ska börja med. Pong? Space Invaders? Asteroids? Hela det klassiska Ataribiblioteket finns i App Store (ett spel ingår) men det finns även mängder av andra spel med stöd för iCade, och nya spel tillkommer hela tiden.

Fakta om ION iCade
  • Storlek: 26 x 27 x 41 cm
  • Kompatibel med 100 klassiska arkadspel från Atari. Dessutom mängder av fler spel som är, eller håller på att göras, kompatibla med iCade.
  • Ett spel ingår, fler kan köpas/laddas ner via App Store
  • Klassisk träkabinett i retroutförande
  • Fungerar med iPad och iPad 2
  • Autentiska kontroller med fullstor joystick och 6 knappar
  • Medföljer i paket: iCade, instruktionsbok på engelska, 2 AA-batterier
  • Över 70 timmars speltid innan AA-batterierna behöver bytas

1 recension

Om du har pengarna och förstående eventuell sambo så köp!

skriven 2011-11-16 av Peter

Jag hängde aldrig i arkadhallarna 1982, men vårdar varma minnen från 90-talet när varje kiosk och pizzeria med självaktning hade ett par slitna arkadmaskiner längst bort i lokalen. Jag har sedan dess [...]

33 av 67 personer tyckte denna recension var hjälpsam

Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Andra har även kollat på

Tillbaka till toppen