Länka till oss så länkar vi tillbaka

Nu inleder vi ett samarbete med Twingly vilket innebär att om du länkar till någon av våra avdelningar eller produkter från din blogg så får du en länk tillbaka från samma sida!

Fördelar för våra besökare
Längst ner på alla produktsidor finns nu en lista med länkar till blogginlägg som handlar om produkten. Vill du läsa mer om produkten och höra andras åsikter så kan du enkelt klicka dig vidare till blogginlägget. Publiceringen av länkar till bloggar sker automatiskt och vi lägger oss naturligtvis aldrig i om bloggaren skriver positivt eller negativt!

Fördelar för bloggaren
När du länkar till en avdelning eller produkt hos oss får du en länk tillbaka från samma sida som du länkar till. Det kommer göra att du får fler besökare till din blogg som är intresserad av dina blogginlägg! Länken till din blogg är villkorslös vilket innebär att positiva och negativa blogginlägg är lika välkomna! (Det enda som kan göra att vi tar bort länkar är om det är uppenbart spam utan relevant innehåll för ämnet.)

Så gör du som bloggare
Enkelt! Länka till en produkt eller avdelning (kategori eller tagg) hos oss och pinga din blogg hos Twingly! Nu kommer länken dyka upp automatiskt på vår sajt.