CoolStuff söker språkkunnig kundtjänst till jul!

Gillar du att jobba med kundservice och är språkbegåvad? Bra! Då behöver CoolStuff dig!

Vi säker nu kundtjänstpersonal till årets intensiva julhandel. Vi söker 4 heltidstjänster och behöver dig som talar och skriver flytande danska, norska, tyska och finska. Är du även bra på engelska är det ett plus eftersom vi nu lanserar vår engelska sajt CoolStuff.com, där vi säljer till hela världen

På CoolStuff har vi som mål att erbjuda våra kunder de coolaste, roligaste och mest innovativa prylarna på marknaden genom e-handel.

CoolStuff söker dig med ungdomligt sinne och servicekänsla ut i fingertopparna!

Arbetsplatsen är förlagd till kontoret i Malmö där du huvudsakligen kommer att arbeta med kundservice mot våra kunder. Du kommer dagligen att vara i kontakt med våra kunder och via telefon och mail ge dem högklassig service. De flesta finns i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, och Finland. Men också i resten av världen!

Du talar och skriver något av ovan nämnda språk obehindrat och vi ser gärna att du arbetat eller bott i landet under några år samt har bra koll på vad som händer i landets media.

Som person brinner du för att ge människor 110 % service och älskar att ha telefonen och din mail som dina främsta arbetsredskap. En bakgrund från liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande.

Vidare är du säker och proffsig i din yrkesroll och kan snabbt lösa besvärliga och stressiga situationer. Du utför ditt arbete på ett noggrant och strukturerat sätt samtidigt som du är initiativrik och kan ta för dig i en grupp.

Arbetsplatsen är relativt liten vilket ställer höga krav på att du som person är prestigelös och tycker om att rycka in där det behövs.

Du älskar prylar och kan snabbt sätta dig in CoolStuffs produktsortiment och då en del av våra produkter är tekniska prylar ser vi gärna att du har ett teknikintresse.

Mycket god språkkunskap i flera av språken är meriterande.

Är du vår nya medarbetare? Skicka då din ansökan redan idag till work@coolstuff.se

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt till!