E-handelsansvarig sökes!

CoolStuff söker driven E-handelansvarig för danska marknaden!

CoolStuff har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden genom Internetförsäljning. Vi expanderar kraftigt och söker nu nya medarbetare!

Till vårt kontor i Malmö söker vi en driven E-handelansvarig vars huvudsakliga arbetsuppgift består i att ansvara för vår e-handel mot den danska marknaden. Du ansvarar för upplägget av all information på vår danska hemsida, såsom kampanjer, förändringar av innehåll samt viss översättning. Du tar även hand om betalningslösningar samt webbannonsering och PR gentemot Danmark. Vidare innebär ditt arbete att bibehålla samt utveckla befintliga och nya samarbeten och kontakter mot Danmark.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

Erfarenhet ifrån e-handel eller liknande erfarenhet ifrån Internetbranschen är ett krav. Har du tidigare arbetat inom PR området är detta meriterande.

Som person är du en driven och initiativrik person med mycket god kännedom om den danska marknaden. Du är noggrann och självgående i ditt arbete och drivs av att finna effektiva lösningar och genomföra nya idéer. Du har ett ungdomligt sinne och vågar ta för dig i en grupp.

Då arbetet riktar sig mot den danska marknaden ställer detta stora krav på din förmåga att på ett korrekt och tydligt sätt kunna uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt i det danska språket. Flytande språkkunskaper i danska är därför ett krav. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Är du rätt person, skicka då din ansökan till ter@temp-team.se redan i dag! Urval sker löpande, dock senast 26 april 2009. Märk ansökan : E-handelansvarig. Kontakt: Therese Erlandsson