Tack för din beställning!Din order är nu lagd och vi kommer skicka en orderbekräftelse till din e-post. Om du inte fått något mejl inom fyra timmar så kontrollera spam-korgen!

Lämna ett omdöme på prisjakt

Vi vill gärna veta vad du tycker om köpprocessen. Klicka på bilden nedan för att lämna ditt omdöme på prisjakt!

Dela med dig av dina senaste inköp

Skryt för - eller informera - dina vänner om dina senaste inköp på coolstuff.se (klicka på dela-ikonen för varje produkt du vill dela).


Gilla oss på Facebook och få senaste nytt

Gillar du CoolStuff så se till att göra det på Facebook också! Då får du reda på de nyaste prylnyheterna först, du får ta del av kampanjer och erbjudanden och du har möjlighet att delta i roliga tävlingar.
Vi erbjuder 90 dagars öppet köp, även vid bruten förpackning om det krävs att förpackningen bryts för att du ska kunna testa produkten. Observera dock att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Du som kund står för returfrakten vid öppet köp. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.


Returadressen är
CoolStuff/Nowaste
Makadamgatan 15
254 64 Helsingborg