Intervju med Anders Andersen

Berätta om dina arbetsuppgifter, vad är det du ska göra?

Ja, den största uppgiften blir att göra CoolStuff till den största och bästa gadgets pusher i Danmark. Jag ska ordna med annonsering på Adwords, Facebook, sätta igång samarbeten med olika sajter og medier.

Vad var det som gjorde att just du fick jobbet?

Jag har arbetat med e-handel och tycker det är spännande. E-handel är framtiden!

Trodde du att du skulle få jobbet när du sökte det?

Ehh... (funderar länge). Jag tänkte att jag hade en chans, en bra chans att få jobbet. Jag tänkte att det var ett jobb som passade mig välidgt bra, men man är alltid osäker på om man ska få ett jobb.


Nu har du arbetat i två veckor, något speciellt som har varit annorlunda mot vad du förväntade dig?


Ehh... (funderar ännu längre) Nej, det var nog som jag trodde. Alltså på ett bra sätt - det har varit som jag förväntat mig på ett bra sätt!

Hur kommer kunderna märka att du har börjat jobba på CoolStuff?

För det första kommer vi bli mer tydliga i Danmark, vi kommer synas mer i Danmark. För det andra så kommer vi ta hand om de danska kunderna bättre. De danska kunderna är de viktigaste i mine øjne!

Vad har varit roligast hittills?

Det var nog att testa hoppstyltorna FlyJumper

Och tråkigast?

Vi har inte sålt så mycket igår (Kristi Himmelfärds dag) och idag. Väldigt trist. Och förresten, att min dator strular. Den får blåskärm och utgångarna sitter på konstiga ställen som jag inte är van vid.

Vilken är din favoritprodukt?

Supermagneterna!

Varför?

För att dom är så kraftiga och imponaderande. Jeg synes ekstrem produkter är roliga!

Vad gör du på din fritid när du inte jobbar på CoolStuff?

Jag spelar fotboll, går i parken, grillar, slappar ae, umgås med min käresta i Köpenhamn. Jag håller på med alla sporter man kan tänka sig.

Och till sist, har du någon hälsning till våra kunder?

Ehh... (världens längsta paus) Jag hoppas att kunderna tycker CoolStuff har dom roligaste produkterna precis som jag gör och att det kommer bli ännu bättre nu när jag har börjat.

Vi tackar Anders för intervjun! Har du några förslag på hur vi ska kunna bli bättre eller vill komma i kontakt med Anders av annan anledning så kan du mejla till anders.andersen@coolstuff.dk!