Favoritprodukter

Vi vet vilka era favoritprodukter är, men nu tänkte faktiskt vi komma till tals. Här presenterar vi därför våra personliga favoriter tillsammans med foton på oss! (för högupplösta versioner lämpade för tryck av idol-planscher, kontakta kundtjänst!)

Eric Rydhög, lager

Favoritprodukt?
Laserpod! Jag gillar Laserpoden för dess mysiga ljuseffekter. Dessutom får den mig att slappna av. Jag använder den utan kupoler och glasskiva.

Kajsa Knapp, inköp

Favoritprodukt?
laptopCooler! Detta har länge varit min favoritprodukt i vårt sortiment! Jag använder den varje dag hemma i soffan eller sängen. Den kyler verkligen låren bra och får min laptop att må bra och ej gå på högvarv med fläkten.

Adam Mikkelsen, packning

Favoritprodukt?
High Cube! Utmaningar är väl något alla gillar? Åtminstone jag. Därför är High Cube min favoritprodukt. Man får verkligen valuta för pengarna då det för majoriteten av oss tar väldigt lång tid att lösa samtliga nivåer. Lyckokänslan efter att ha klarat en nivå, strax efter att man konstaterat att den är omöjlig, går inte att beskriva. Produkten är ingenting man kommer att tröttna på. Då jag äntligen lyckats lösa den sista nivån, har jag med största sannolikhet glömt hur man skulle göra för att lösa den första. High Cube funkar även mycket bra att försöka lösa tillsammans med sina kompisar, till exempel när servern laggar.

Patrik Weiland, kundtjänst

Favoritprodukt?
iPlayer! Alltid varit grymt svag för "Lego" Byggklossar. Nu har vi äntligen fått in MP3-spelare som spelar upp dina låtar. Schysst ljud och väldigt lätt att använda. Det jag tycker är det bästa med den är att den kostar 348:- ink 2GB minne. Nya Ipod-dödaren?

Pontus Persson, programmering

Favoritprodukt?
Mirakeltabletter! Tabletter som manipulerar smaklökarna - enbart mystiken i sig gör att dessa piller förtjänar förstaplatsen!

Gustaf Örberg, butik

Favoritprodukt?
Pro Flying Ring! Jag vet inte varför, men jag har i hela mitt liv älskat att kasta saker långt och en sak som går att kasta så fruktansvärt jäkla långt att det nästan blir löjligt känns ju som svaret på alla böner. Anledningen till detta vet jag inte och bör nog snarare överlämnas till en psykolog att svara på. När det gäller mer seriösa produkter är BlockRockern i en klass för sig. Grymt tryck, grymt användbar och hög prylfaktor. Med dessa två prylar känns livet allt annat än meningslöst.

Christian Omander, inköp

Favoritprodukt?
Sunrise System 250! Det är tortyr när väckarklockan ringer i ett bäcksvart rum. På vintern är det därför kanon med en väckarklocka som gradvis ökar i ljusstyrka och gör det mycket behagligare att vakna!